Annetubiss Kızlar 14+4 oldum saat 1 gibi randevum var sizce ne yapayım ne yiyeyim ❤ geçen hafta kendini gostermedi yan duruyordu bu hafta inşallah gösterir ❤
Sinemgndg Annetubiss 1 fincan türk kahvesi iç diyor bana doktorum her zaman kontrole geldiğin zaman. Çok hareketli oluyorlar 👌🏻
Churcill Annetubiss vişne suyu, süt, çikolata, soğuk su, soğuk kahve. Aklıma gelenler bunlar ama en etkilisi vişne suyu sanırım nst girmeden hemşireler onu öneriyordu. Bebek hareketli olsun diye
Annetubiss Sinemgndg aa hiç bilmiyordum evden çıkmadan muhakkak içeyim şekersiz mi içmeliyim acaba fark eder mi?
Annetubiss Sinemgndg Churcill Minigiim-vebenn52 Kızlar öğrendim %90 erkek ama yine de alisveris yapma 3 hafta sonra gel daha da net kesin olur dedi💙 hepinize teşekkür ederim dediklerinizi yaptım
Annetubiss Churcill girmeden hemen mi yemeliyim 1 saat önce falan mı acaba? Geçen hafta aç şekilde gittim kan vs veririm diye sonra gerek olmadı sadece visne suyu ictim hic hareketli değildi 🙈
Annetubiss Minigiim-vebenn52 gideceğim yere mecbur yürüyeceğim o halden sonra merdiven çıkabilir miyim bilemiyorum🙈 öksürmek mi Allahım Allahım ilk defa duyuyorum😅
Minigiim-vebenn52 Annetubiss doktor bana öksür diyo yattığımda hareket etmiyorsa sonra oynamaya başlıyor benimki
Annetubiss Minigiim-vebenn52 yakın arkadaşıma erkek dediler meger kordonu ayagina dolanmış sonraki kontrolde kız olduğunu öğrendi 🙈
Annetubiss Sinemgndg 12 de gostermedi hiç simdi 15 olmak üzereyim bence de daha net oldu bu şekilde 3 hafta sojra kontrol var bakalım bi supriz olacak mı 😂