Ebrubysl Günaydın kizlar doğuma 30 gün kaldı 35 haftalık oldum bebekte dün sabahtan beridir hareket hissetmiyorum nerdeyse 2 defa ya bir şey hissettim ya hissetmedim kabızlık problemi yaşıyorum biraz onunla alakalı olabilir mi başına gelen oldu mu
Aysee1123 Ebrubysl 35+2 yim. Sıkıntı yoktur ya merak etmeyin artık yerleri daralıyor bazen bende bir süre hissetmiyorum sonra hissediyorum mesela değişiyor güne ve bulunduğum ortama göre
_brcu88_ Ebrubysl canım normal diye biliyorum bende de o şekildeydi şimdi 38 haftalıgiz bazen sanki hiç hareket etmiyor gibi geliyor doktoruma sorduğum zaman yeri daraldığı için normal demişti ama uzun süre hissetmezsen doktora görün bence bı yada sağlık ocaklarında kalp atışını dinliyorlar sağlık ocağına git bi için rahat eder en azından 🥰sağlıkla gelsin
Seymakocabey Ebrubysl uyuyodur büyüyodur annesi sol çikolata yiyip soluna yat 2 saatte 2 kez tepmesi gerekiyomus kızım benimde usluydu karnımda fazla hareket etmezdi doğdu 8 aylık olana kadar gene uykucuydu şimdi yerinde zapdedeniyorum uslu bebektir seninkide