mercimek000 Gece den beri adet sancısı gibi agri var karnımda.Bu bi kasılmamı bilemedim.Doktora basvurmam gerekir mi acaaba? Dogum yapanlar burdami🙈
Jale92 mercimek000 aynı gündeyiz, bende de oluyor o kasılmalar. Aynı adet gibi. Ama kendiliginden geciyor. Ben sezeryan olacagım için günümü bekliyorum , o yüzden başvurmadım doktora.
Nuraaa mercimek000 eger bellı aralıkla devam edıyor gecmıyorsa doktora gıdın Benım dogumum adet sancısı gıbı agrı ıle baslamıstı 20 dk da bır helem agrı sancı ıle asla gecmek bılmedı ve surec gıttıkce kısaldı
Asuu-1 mercimek000 Sizle aynı haftadayız ☺️ Bende de oluyor adet ağrısı gibi ama geçiyor heralde yalancı sancı dedikleri şey bu 🤣 Benim sürekli devam etmiyor iki haftadır filan var ara ara oluyor ve geçiyor Cuma günü sezaryen doğumum var Sizin doğum ne zaman
Damladll mercimek000 benimde 38+3, adet ağrısı gibi kasıklarım da sancı var bugün düzenli değil geçiyor, yarın randevum bekliyorum 😬 rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻🥰
Minellam Nuraaa benimde sabaha karşı sol boşluk tarafım ağrıdı bir süre sonra adet sancısı gibi sancım olmaya başladı ama hep geçti ara giriyor sonra geçiyor 39+2 yim sizce bu nedir yalancı sancımı
mercimek000 Asuu-1 heran olabilirde olmayabilirde🙈 38+3 bekliyorum.Normal istedigim icin bir gun yok.Boyle beklemek daha betermis🙈
Zulalg mercimek000 merhaba. Pozisyon değiştirdiğinizde sizi rahatlatmayan bir sancı ise ve git gide daha sık vurmaya başlıyorsa doğum başlamıştır. Örn: 5 dk da bir
Patito__ mercimek000 cnm karin agrisi ve kasik agrisi olmusu bende xok agri devam ediyorsa yinede gidin bi ama sanci baska dogum baslamasi yani, bu su gelmeden once olmustu bnde
1225 Patito__ ağrıdan ne kadar süre sonra suyunuz gelmişti bende 38 haftalığım geceden beri adet olucakmışım gibi ağrı var ama suyum flan gelmedi henüz