Meral1212 3 aylık hamileyim kilo almak yerine veriyorum iştahım kapali ne yesem kusuyorum, süt bile içemiyorum. Bebeğime bişey olur diye korkuyorum, akıl verir msnz
Matmazelbebi Meral1212 Doktorunuz bu konuyla ilgili ilaç vermedi mi? Bir arkadaşım her seferinde acillik olacak kadar kusuyordu aşırı zayıfladı ama 4.aydan sonra şimdi rahatladı baya kilo aldı iyi yani.Sık yiyin az yiyin çok yağlı yemeyin daha çok kusturur. Beyaz nohut Leblebi var yanınızda olsun her zaman ağzınıza atın kusmaya iyi geliyor.
mervemurat16 Meral1212 korkmayın benimde ilk üç ay kusarak ve dinlenerek geçti kussanız bile yemek yemeye çalışın ara ara tiksinmeler başlayabilir.21+0 oldu hala arada kusarım ve iştahım yerine gelmedi muz yiyin bebeğe kilo yapar hem kramplara iyi gelir ben sabahları yulaf yiyorum bal ve süt ile karıştırıp o hem bulantımı kesiyor hem tok tutuyor.Ayrıca yeşil elma ve leblebide bulantı kusmaya iyi gelir
Minigiim-vebenn52 Meral1212 ilk 3 ay normal vermek kusmak bende sürekli kustugum için hiç kilo almadım verdim aksine. Doktor zaten ilk üç ay senin depolarından besleniyor demişti mide bulantısı ilacı kullanın en azından biraz yiyebilirsiniz yemek. Hiç yiyemezsen oda fayda etmezse serum takarlar hiç beslenemezsen . Geçer insallah hemen
Haticedalarslan50 Meral1212 bende 11 haftalığım senin gibiydim 5 kilo verdim maalesef prilam çok iyi geldi gerçekten doktor vermişti sende doktoruna danış
Melodimm Meral1212 Bende ilk 3 ay kilo verdim.46 kilo olmuştum.45 e iniyordum nerdeyse.Sonra vücut kendini toparliyor merak etme.