Beyza8181 Kizlar 26+6 haftalık hamileyim bebişim vajinama tekme atıyor. Resmen cikicakmis gibi hissediyorum hiç hoş değil 😂 ama çocuğum ısrarla devam ediyor. Asıl mesele bu normal mi vajinaya tekme atması yoksa bı problem mi var bilgisi olan var mı
ela23_ Beyza8181 al benden de o kadar hemen hemen bende de aynı şey oluyor vajinama doğru her vurduğunda yerimden zıplıyorum benim de hiç hoşuma gitmiyor bu durumu ama mutluda oluyorum sanırım normal bişeydir bende bilmiyorum bu post sayesinde bende öğrenmiş olurum😂🌸
Skalyoncu Beyza8181 22 haftalığız ve aynı şeyi bende yaşıyorum çarşamba gün kontrol var soracagım özellikle çok tuhaf bi his ama korkmuyor değilim.
sevaldqn1 Beyza8181 kızzz acayip birşey bende lac gundur korkuyorum elini kolunu yanlışlıkla çıkarcak diye xocnşpnvlşldkls
gamzecgr Beyza8181 24 haftaligiz benimkilerden birinin ayakları aşağıda bizde de aynı şey oluyor çocuğum sağolsun bı geçiyor çıkcak saniyorum bı ufak hoplatıyor doktor kontrolünde sormuşsun ama ben normal duruş pozisyonu ile alakalı demişti daha doğana kadar çok değiştirir pozisyonu diyor doktorum
Zlem426 Ay benimki baş aşağı dururdu parmaklari ile oynardı her an elini alttan cikartacakmis gibi hissederdim 🤣🤣🤣Bi bakmışım bacak aramdan bi el çıkmış
myangelson Beyza8181 benim çok oluyordu ama bebek çok asagidaydi serklajliydim sürekli yatiyordum bence doktora sorun bu durumu muayene etsin içiniz rahat eder en azından