Kubrakucukkk 20.haftadayim çok düzenli olmasa da kremler yağlar kullanıyorum ama çatlaklar ne zaman tam oluşmaya başlıyor ne zaman düzenli ve yoğun kullanmaya başlamalıyız acaba önerisi olan var mı ve en etkili yöntem nedir
Hizligonzales Kubrakucukkk etkili yontem diye bisey yok bence 4haftalikken gebeligimi ogrendim ve kullanmadigim krem yag kalmadi düzenli bir sekilde. Ona ragmen 20.haftamdan itibaren bacaklarim catladi 36da da karnim catladi haritaya döndüm 🤦🏻 vucut yapisiyla alakali bence tamamen
Eebb Kubrakucukkk doğumum sezeryan oldu eve bı geldım ki çatlamışım yani ben anlamadım doğum anında da çatlıyorsun her halde
Aysee1123 Kubrakucukkk Son 2-3 ay daha önemli tabi kilo artışı olduğu için karnında daha büyüdüğü zamanlar. Ama bu kişiye göre değişiyor kimisi erken çatlıyor veya hiç çatlamıyor düzenli birşey kullanmasa bile. Başkasının kullandığı şey diğerine faydada etmeyebiliyor
denizgurbuz Kubrakucukkk vücut yapısıyla genetikle alakalı aslında. Ben 19.haftadayım bir haftadır düzenli bio oil yağ kullanıyorum. Bacaklarımda önceden de biraz vardı üst kısımlarda karnımda olcak mı bilemiyorum
1Almra_tas Çatlaklar ırsi de oluyormuş giç krem kullanmadan çatlak olmayanda var herşeyi kullanıp çatlak olanda ben incia kullandım gün boyu nemli tutuyor vazelin gibi ilk gebelikte çatlak olmadı şimdi 16 haftalık sürmeye başlıyorum tekrar