Sirine06 Arkadaşlar her şeye afedersiniz öğürme geliyor iştahımda kapanmaya başladı normal mi acaba 5 haftam bitti
linaa123 Sirine06 oo daha cok yolun basındasın canım 6 ayıma kadar sadece tuvalette zaman geçirdim ne zaman gececeği bulantının hiç belli olmaz malesrf kendini su haftada biter diye şartlama derim inşallah hemen atlatırsın
Sirine06 Zeyni_zeyni evet canım yani uygulamara bakıyorum doktor 5 dedi ama uygulamalar 6 gösteriyor bilemedim🤭😊
Minigiim-vebenn52 Evet normal 2.trimesterde bi nebze rahatlarsın ama kontrole gittiğinde muhakkak ilaç yazdır mide bulantısı ilacı
umrumdadegil Sirine06 prilam isteyebilirsiniz doktorunuzdan ve tuzlu çubuk kraker ve beyaz leblebi de iyi geliyor deneyebilirsiniz 🌸
umrumdadegil Sirine06 evet çok zor malesef kimisinde 2. Trimester da bitiyor ama bazılarında hamilelik boyu devam edebiliyormuş sizinki de hemen geçer inşallah 🥲
Ferzane Sirine06 benim 10 - 11 .ci hafta baya azaldı. Normal o zamanlar da bulanması Allah yardım etsin.
Cicekkk35 Sirine06 aynı durumdayım 5+5. Sürekli mide bulantısı, kussam rahatlasam diyorum kusuncada boş mideyle gene bulanıyor
Yasmnk Sirine06 başla ben 23. Haftadayım hala bulanıyorum sabahları istikrarla kusuyorum gün içinde bazı kokulara karşı oluyor onun dışında iyiyim
LavinsMom Sirine06 evet ben 5 haftami bitirince baslamisti bulantilarim. 14 te son buldu 🤦🏻♀️😄 simdi iyi gidiyor yiyorum iciyorum tiksinmemde gecti sukur
Asenova- Sirine06 Ben hemen hemen 4 ayima kadar aynidim diyebilirim Hersheye midem bulaniyordu yemek yiyemiyordum ama belli bi surecten sora geciyor zaten 🤗
Yenianneperci35 Sirine06 çok normal. Benim 14. Haftaya kadar hep bulantı ve iştahsızlık ile geçti. Kilo verdim bu süreçte. Ama 15. Haftalardan sonra yavaştan geçiyor
LavinsMom Sirine06 amin insallah gecicek. Normal zaten. Hayir kullanmadim ☺️ bi anda geciyor sanki azaliyor gibi tam gecmiyor sonra bi sabah uyandim sabahlari safra kusardim kusmadim. Sonra baktim tiksinmem falan bulantim gecmis bi anda