Nur_gnn TugbaOzarin canm kişiye göre değişiyormu bilmiyorum ama ben hiç hissetmedim zaten saç teli gibi ince bişeydi gördüğüm
poyrazin_annesi28 TugbaOzarin Hiç hissetmedim desem 😊 O kadar acısız sadece sıkmayın kendinizi rahat bırakın bu kadar basit
Rbytkn TugbaOzarin bu belden uyusturma dediğiniz epidural mi ? Yani sezaryen epidural ile mi oluyor ? Bende muhtemelen sezaryen olacağım da ondan merak ettim İlk doğumum epidural ileydi belden iğne vuruldu ama hiç acısı yoktu koldan yapılan iğne gibiydi
Busraakay_26 TugbaOzarin ben iğneyi hiç hissetmedim hatta istemsiz kendimi kastının için iğneyi 5 defa tekrarlamak zorunda kaldılar 5 inde de hiç hissetmedim 😂
Sedefkaya98 TugbaOzarin üç saniyelik bı ağrısı var ama hemen gecıyor hoop uyuşukluk baslıyo hıcbıssy hıssetmıosn
Afro-dit TugbaOzarin sinek ısırığı gibi hissettim çok ince bir iğne zaten girdiğini bilmiyorsunuz acı ağrı olmuyor ilacı verdikleri anda sıcaklık geliyor
Sedefkaya98 TugbaOzarin 5 e kadar sayımda başlıyor hemen zaten sezeryan zaten hemen baslıyor 25 dk sürmüştü benım
Estan Bende 8inci deneme sonunda uyuşturuldum çok hafif bi acı hissetmiştim ama doğumdan sonra maalesef bel ağrısı kaldı bende
Edanur_Dilek TugbaOzarin hiç acımadı doktora sordum takarken aciyacakmi diye damar yolu daha çok acır dedi hiç hissetmiyceksin bile dedi gerçekten de öyle oldu hic bir şey hissetmedim 🩷
Edanur_Dilek TugbaOzarin yoo korkmayın inanır mısın ben bide erken doğum yaptım paniklemem ağlamam üzülmem gerekiyorken sanki bulutların üzerindeydim hiç tepkim yoktu o kadar sakindim ki kendime çok şaşırdım Allah kolaylığını veriyor o anda buna daha da çok inan 🙏🏻
Edanur_Dilek TugbaOzarin Takarken hissetmedim ama çok uyustum söylenmez hemen söyledim bu sefer uyumuşum uyutmuslar