Hulya-nur1 Detaylı ultrason yaptırmam gerekiyor ve randevu yok gidip rica etsem kabul ederler mi acaba
hayallerbedava Hulya-nur1 bazı devlet hastanelerinde erkenden takibe orada başlarsanız önceden randevu veriyor perinatolojiye mesela Pendik Marmara eğitim araştırma hastanesi oraya takipli iseniz 14-15.haftalarda detaylıya randevu elden veriyorlar zamanı gelince gidiyorsunuz
Beyza_34 Devlet hastanesinde asla muhatap bile olmuyorlar randevun yoksa boşuna gidip sinirlerinizi bozmayın
Ddmkmrc Devlet takipliyim gidin önce kadın doğuma onlar sizi yönlendirir yardımcı olurlar bana öyle yardımcı oldular ve sürekli perinatolojideki doktorum randevu veriyor almıyorum artık kendim
Beyza_34 Hangi devlet hastanesi acaba çok merak ettim ben hamilelikte kaza geçirdim tekerlekli sandalyeyle gittim kadin doğuma yüzüne bile bakmadan randevunuz yoksa birsey yapayiz dediler
EmineTarik hayallerbedava ben sadece Zeynep kamilde var diye biliyorum lütfü Kırdar da bile yok Marmara da ayrıntılı ultrason varmı
hayallerbedava EmineTarik Anadolu yakasında : Pendik Marmara’da / Göztepe eğitim araştırmada/ bi de evet Zeynep kamilde var Ben Göztepe’de yaptırmıştım