Syda78 benim yaşadığım şehirde detaylı ultrason yapımadığı için ankarayı tercih ettik hem yakın hem tavsiye üstüne 3 hafta önce 1.600 e yaptırdım
Pinark92 Memuranne2 indirimi nasıl yaptırdınız :) bende medipol megaya gidiyorum orda yaptıracağım da :)
Egemoms1303 Bende Denizli de 2000 Tl ye özel klinikte yaptırdım. Ama yarım saat sürmedi, sonrasında dosyaya sadece kağıt koymuşlar her uzuv karşısında normal anlamında N harfi vardı. Beklentim daha fazlasıydı ultrason fotoğrafı bile vermediler 😌
Zelal0065 mucizem721 mucizem721 ben Ankara’da Dr ali İpek te göründüm Ağustos ayında 1600 lira gayet ilgili bilgili bir hoca
Hnd_01 Hnd_01 H-O12 Ultrasonun görüntü kalitesi de çok iyiydi doktorumun.yuzunu görene kadar uğraştı doktorum ☺️
Yessiimm Arzuseen 1 hafta önce yaptırdım özelde 900 tlye bebeğim çok inatçı olduğu için kendini kapattı bu hafta tekrar kontrole çağırdı ama çok memnun kaldım diyebilirim 40-45 dakika kadar sürdü
Shr1Onder Humeyraa23 şehir hastanesinde sıra bulunamıyormuş fakültede nasıl sıra durumu hemen alabiliyor muyuz? Nasıl ilgileniyorlar bir de?
Flycy Arzuseen ben doçent dr bülent kars’a gidicem önümüzdeki hafta ultrasona. Fiyatı da 2000 tlymiş. Bakalım
Humeyraa23 Shr1Onder üç hafta önceden almıştık sıra ama genelde dolu olduğu söyleniyor bir hafta sonrası için çat diye Sıra bulunmuyor diye duydum. Özel takipçiyim normalde oradaki gibi ilgi alaka olmuyor sizin bebeği göreceğiniz bir monitör yok bence görebilir miyim diye rica ettiğimde bir kaç saniye muayene sonunda gösterdi sağolsun:)) on beş dk falan sürdü foto verilmedi dr iyiydi ama görmem gereken yerler var bebiş göstermedi diyip yatış şeklimi vs değiştirdi. Fatma Hanım yaptı bizim muayenemizi. Aklıma gelenleri yazdım sorun olursa cvplarm