devrim_sema_1461 Seyma5461 poliklinikten giriş açtırdım ultrason görüntüsü e nabıza düşüyor raporu fakültenin sistemine eşleri de alıyorlar
Seyma5461 devrim_sema_1461 ben normalde numuneden randevu aldım ama burda sorduğumda 15 dk filan sürüyor eşler girmiyor dediler bende o yüzden vazgeçtim burada alimdar Şimşek çok söylediler güzel bakıyor diye oda 3 bin liraymış sanırım kararsız kaldım bende
devrim_sema_1461 Seyma5461 ben ultrason odasında gebe bölümünden yapıldım ama orda profösorlerde kendisi yapıyor
Seyma5461 devrim_sema_1461 yaptırmak istediğim gün gitsem randevuyu o güne alabiliyor muyum yoksa öncesinden mi almam lazım suan 17 haftalık olduk 22. Haftada yapılıyormuş sanırım suan gidip 22. Hafta için randevu mu oluşturmam gerekiyor
devrim_sema_1461 Seyma5461 proflar doçentler kendisi yapıyor ama ücretli muayeneyle poliklinikten girerseniz önceden gidip Randevu almanız gerek
Seyma5461 devrim_sema_1461 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok soru sordum hakkınızı helal edin 😊
Mrvizmrli Hnd_01 hangi doktora yaptirdiniz bende bandirmadayım ve bir ay sonra yaptirmam lazım biraz bilgi verebilir misiniz acaba
kubrakorkmaz Egemoms1303 valla çok detaylı bakmadım direk doktora sordum herşey yolunda dedi ama cd felan bir kenara fotoğraf da vermediler ben kendimde görmedim ekran doktora cevrilikti
Egemoms1303 kubrakorkmaz yaa ben geçen işte bir kac yorum okudum paü de öyle yapıyorlar diye o yüzden tercih listemden kaldırmıştım. İnşallah sorunsuz olsun da görmesekte olur diyorum maalesef 😒
Mrvizmrli Hnd_01 tesekkürler yinede royalde sorucaktim orda yaptiricam ama beğenmezsem erkan beyede gidicem daha iyi muayene olmak için bakalim cok sağolun 🐣♥️
kubrakorkmaz Egemoms1303 özeller çok pahalıydı mecbur orda yaptırdım şükür Herşey yolunda cıktı. Nasıp napalim