Eylul_1 Gulnur1 Rabia gassemie parvin çok tatlı bi doktor yani herkese önereceğim bir yer gerçekten çok pahalı yerlere gitmeye inanın gerek yok hepsi aynı şeyi yapıyor
Egemoms1303 kubrakorkmaz sizde de değerlerin karşısında harf mi vardi mesela normalse N gibi. Bazısı CD falan veriyormuş da 🙂
KadersizMelek Arzuseen bende üniversite hastanesinde bir profa randevu aldım 400₺ bir fiyat söylediler,6 Ekim’de yaptıracağım nasip olursa
Melek2323 Hnd_01 canım sadece kalp bakıyorlar herhangi bi kalıtsal hastalık vs inceleme yapıyorlar mı
Hnd_01 Melek2323 detaylı da bakmıyorlar.kalitsal hastalığı fetal DNA testi ile 10.haftadan sonra yaptırdım ben.
semraveogluslari Yarın şişli de kontrol için gidicem 2. Kez 2000 tl ye yaptırdım doktorumun indirimi varmış normalde 2600 fiyatı ama ben çok memnun kaldım yüzünü ve kalbînı göstermedıgı için yarın kontrole tekrardan gıdıcem
Hilal36-36 ozentugceee yaklaşık 20 dakika kadar sürdü. Daha uzun sürer diye beklemiştim doktorda çok sakindi önündeki ekrana odaklanmış sürekli bir şeyleri not alıyordu tabi çok şükür bir sıkıntı çıkmadı detaylı ultrasonumuz temizdi.