poyrazin_annesi28 YigitPoyrazMomm Ben doğum yaptım bebeğim 4.5 aylık canım. Gelip gelmemesini kafana takma diye yazdım aslında 😊 Gebelikte hiç gelmedi doğumda süt sıkıntısı yaşamadım hala daha yaşamıyorum düşünme bunlari
YigitPoyrazMomm Emosss51 valla bebeğim ben orda öyle okuyunca söylemek istedim bilgin olsun diye ama 3 gebeliğin ise normaldir ya belki erken gelmiştir ama sen yinede doktoruna sor canım için de şüphe kalmasın göğüsler normal büyümesi maşallah 3 bebisin varmış💕
Kuzununannisi Hasreti doktorunuza sordunuz mu yada yakın zamanda kontrole gittiniz mi. Ve kaç haftaliksinzi ☺️
Hasreti Kuzununannisi 20 haftalık olduk 😊 devlet hastanesinde sordum da doktor bebekle alakası yok dedi ama bence kafası sağda diye sağ taraf daha şişkin 😊
Sibel24 38+1 oldum demin duş oncesı goguslerimin etrafındaki damarlara bakarken minicik şeffaf damlalar vardi göğsümün ucunda oyle fark ettim daha öncesinde yoktu böyle bisey
Glcn12 YigitPoyrazMomm ilk gebeliğimde hiç gelmedi ikincide 15 haftalıkken felan gelmeye başladı ama hiç sıkma felan yapmadım o ilk süt çok önemli olduğu için şuan 30 haftalığız ara ara oluyor
Ciftannis YigitPoyrazMomm benim doğuma kadar hiç gelmedi hatta doğumdan sonra da saatlerce damla bile gelmemişti. Ama 5. Günden sonra fışkırdı çok sağıp döktüm o kadar çok oldu. Yani gelsin gelmesin çok takılma illa gelir doğum olunca
Freyan Ciftannis bende meme uçlarında tortu seklinde sarımsı şey süt olabilir mi acaba erken haftalardan beri var bende kuru halde duruyir bi kere temizleyim dedim kuruyup yapismisti canımı çok acıttı daha dokunmadjm ama sürekli orayi temizlemek istyorm
Feri123 YigitPoyrazMomm 30 da falan başlamıştı ama sıvı geliyorsa da sakın sıkmayın göğsünüzü erken doğuma yol açabiliyor onu uyarmak
2kucukbebis YigitPoyrazMomm 37+5 te doğum yaptım ve hiç gelmedi. Ama doğumdan sonra sütüm hemen geldi.