Merhaba arkadaşlar benim yeni hesabım bu telefondan dolayı kayboldu diğer hesabım hemen doğum Hikayeme geçmek istiyorum 😌
15.09.2023tarihinde gelen miniğim
2 gün sürekli toplanmam oluyordu ve bu beni çok rahatsız ediyordu bu benim 4 cu gebeliğimdi 2 kızım 1 oğlum.var gelen miniğim de erkek 36+5de kontrolüm.vardi ben son zamanlar özelde takipteydim çünkü hem sezeryan hem tüp baglatma istiyorum o gün kontrol günümde doktor nst çekelim bide Altan kontrol edelim demişti nst de sancım tavan tabi doktor görünce bide Altan bakalım dedi bakınca eline kan bulaştı istersen hiç bekleme alalım bebeği dedi bende olur hocam dedim neyse işlemler yapıldı imzalar atıldı beni odaya aldılar hazırladılar tabi üstümde ince bir gömlek başka bişey yok ameliyathane buz gibi usuyodum beni masaya aldılar ve oturur pozisyonda eğildim belimden iğne yaptılar korkmayın acımıyor ince bişey o an sıcaklık geldi bacaklarıma ve uyustum beni konusturuyolar tabi doktorun geldi sakin ol sadece ellerimi hissdiceksn ağrı olmicak dedi ve olmadı da 10 içinde bebeğim kucagindaydi sonra dikişlr oldu bitti 2 saat sonrasında uyusmalarim gitmeye başladı ve ağrılarım başladı dayanilmicak kadar değil kizlar ben odaya çıktıktan 1 saat sonra bebgim geldi ilk yürüyüş zordu tabi Ama bebeğiniz için değer şimdi 10 gunluguz sizide rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🥰🌹