Öncelikle herşey o kadar hızlı ilerlediki ne nasıl oldu idrak edemiyorum doktor en son kontrole gittiğimde nstde hiç sancı göremedi bebişin kanalda olmadığını gördü bana bol bol yürüyüş ve eşimle cinsel ilişki tavsiye etti doğumu hızlandırdığını söyledi çarşamba günü doktorumla konuştum sezeryan istiyorum bir an önce doğmasını istiyorum dedim pazartesi için doğuma alıcaktı beni. çarşamba günü gece 12 yi geçince saat 1:30 gibi eşimle cinsel münasebet yaşadık ilişki sonrası duş alıp hemen sancım başladı beş dk bir sancılarım vurdu evde yalancı sancımı diye evde 15 dk oyalandım 3. Sancı sonunda nişanım geldi ardımdan suyum geldi hastaneye gittiğimde direk doğumhaneye alındım 6 7 cm açılmam olduğu söylendi nstye bağlanıp 15 dk sonra plates topu ile sıcak duşa alındım 10 dk sürdü sürmedi duşta kalınca ebeye ısrarlarım sonucu tekrar çatala alındım ve hemen doktoruma ulaşıp bebeğin doğmak üzere olduğunu söyledi ebe sabaha karşı 6 gibi doğum olur anca demişti bu kadar açılamama şaşırdı doktoru beklerken ıkınmamamı söyledi yoksa bebeğin gelmek üzere olduğunu söyledi doktor geldi ve 3 ıkınmada bebişimi kucağıma almış oldum kanalda çok bebek kaldığı için az bir kesiğim var bir dikişlik ordaki ebe doktorum ve hemşireler bu kadar hızlı doğumun ilerlemesine şaşırdılar 1:40 gibi başlayan doğumum 3:45 te bebişimi kucağıma almamla bitmiş oldu.