Rainyy Merhaba. Bebeğimin hareketlerini çok asagida hissediyorum neredeyse vajinama yakın yerde ve sadece dokununca hissediyorum. Yarin doktora gideceğim ama gece gece huzursuz oldum. Bu haftalarda bu normal mi? Lütfen tecrübesi olan yazabilir mi?
Aysee1123 Rainyy Normal benimde 33 ten sonra öyle olmaya başladı artık aşağıya doğru baskı oluyor haliyle. Başı veya ayakları olabilir artık nasıl duruyorsa şuan. 35+1 oldum bende geçen hafta baş aşağıydı sağ alt tarafımda hissediyorum mesela kafasını. Normal yani
Evrem990 Rainyy özellikle bu akşam cok baski yapti yani aniden gelen bi acı oluyor 34 um bende mesaneye baski yapuyor surekli wcye gidesim geliyor
MMad Rainyy benim de öyle kafası aşağıda hareket ettiğinde resmen şişip içiyo kasık bölgem görüyorum baş aşağı dönmüşse sizin de ondan artık hissediyor olabilirsiniz
Rainyy Aysee1123 hareketlerini eskisi kadar hissetmemem normal mi peki? Eskiden kiyafetimin üstünden bile belli oluyordu hareketi
Aysee1123 Rainyy Bazen oluyor bazen olmuyor benimde yerleride daralıyor haliyle. Merak etmeyin yani rahat olmaya çalışın siz ☺️
Freyan Evrem990 ben de aynıyım wc ye artık zor atıyorum kendimi.Hareketi gevmis haftalara nispeten daha az gibi ama yine de var. Mesela sabahları hep beni uyandirirdi şimdi ben oksuyorum yokluyorum sonra tepki veriyor.bi iki hafta öncesinde kıyafetin üstüne çıkardı resmen şu an sanki karnim taş gibi
Evrem990 Freyan benim hiç bi zaman en başindan beri geceleri haraket etmezdi benimle uyurdu🥰hala da öylee.ama mesela geçen hafta pazartesj sali inanilma haraketsizdi cok korktum suyummu azaldi diye düşundum artik tamda kontrol zmanimdi doktor bi sorun görmedi sonra haraketlenmeye basĺadi yani bi gunleri diger günleri tutmjyor bence