Busbu küveti kovası küvet filesi takım halinde trendyolda var ama marka hangisi karar veremedim baby jörn çok pahalı
Nazlimom Busbu katlanan küvet setinden almıştım 8-9 ay yıkandı sadece sığmayınca bizle beraber yıkanmaya basladı😂
Slnaycn Busbu ilkinde bebe mağazasından almıştım 🤣 bu hamileliğim için katlanır küvet aldım trendyoldan rastgele çokta güzel geldi 🌸
2kucukbebis Busbu smnbr Ben A101 den katlananlardan aldım takım olarak sağlam ve ilk bebeğimde 7-8 ay kadar rahatlıkla kullandım. Ama tek sıkıntı katlanır kovaya çok su koyunca ve aniden dengesi bozulunca çöküyor ve her yer su oluyor bunu göz önünde bulundurun 😂 Ben başla bir kovanın içine koyarak kullanıyordum devrilmesin diye
bdenerigokce Busbu ben katlanan almak istemedim halıya su dökülme sorunları olabiliyor, gardropstan sipariş verdim yarı fiyatına iyi ise kullanıcam. Ayaklı aldım babyjem markası
Merve_vrl smnbr Hahahhaa ben de onlardan almıştım 😂 ne gerek var çok para vermeye canım. Kovasini da aynı şekilde ordan almış annem,filesini de almış..küveti koymak için demir bi aparatı vardı onu da arkadaşım verdi ohh 😂
Glcn12 smnbr bense ordan aldım 3 sene önce ve kocaman naya kullanışlı ikinci bebeğim içinde onu kullanıcam çok kullanılmıcak neşeye gereksiz para harcamak saçmalık
smnbr 2kucukbebis Ben katlananlardan hiç düşünmüyorum canım. Dediğin gibi katlanma riski var hangi mağazada olursa olsun. Evde bi tane ardiye gibi bir oda var. Giyinme ütü odası falan. Oraya bi yere koyarım durur orda napayım😄 ahh A 101 e bebek ürünleri bi gelse zaten talan edicem orayı 😄
2kucukbebis smnbr A101 den aldığım nohut battaniyelerde aşırı derecede güzel çıktı gelirse muhakkak almanı tavsiye ederim piyasaya göre çok ucuz o zamanlar 35₺ gibi bir fiyata almıştım ben. 1 seneden fazladır kullanıyoruz yapısı hiç bozulmadı 👍
koalamiyim Busbu a101’den aldım 1 buçuk yıldır kullanıyoruz, çok memnunum. Sadece banyom küçük olduğu için yer kaplaması sıkıntılı.
User22 Busbu a101 den aldım Aynısını e bebkte görüdm seti 900 TL di Ben setini 180 e aldım kuvet masrapa kova