Tugbaakcy Nursonmez alakası yok dikiş sararmasıyla ben normal yaptım dikişlerim normal süreçte düzeldi
Drnzgn Nursonmez ikinci hamileliğim ilm hamileligimdede birakamamistim bundada bırakamadım ilk doğumdan sonra ayaklarım açılınca içmek istemiştim ama zaten sadece bir defa çeke bildim öksürük tutmuştu sonra normale döndü ama benim dikişin yoktu yapıştırma yapmışlardı
Nursonmez Drnzgn yapıştırma daha mı iyi oluyor dikişten? Ne gibi farklılıklar var hangisi daha iyi çünkü doktorum ikisini de yapıyor eşim de yapıştırma olursa görünüş olarak daha iyi olacağını söylüyor
Drnzgn Nursonmez dikiş hakkında bir bilgim yok ama yapıştırma da incecik bir çizgi şeklinde iz kalıyor daha sonra dikiş aldırmak gibi bir problem olmuyor ben doğumdan çıkıp ayağım açıldığı an ayaklanmistim illaki ağrı olmistu ama dayanilmayacak kadar değildi iki gün hastanede kaldim çıktığım gün duş almama izin verdiler banta flan gerek yok dedi doktorum buda galiba yspidtitma sayesinde
yagmuraktas 15 yaşımdan beri sigara kullanıyorum ve hamileliğimi öğrendiğimden beri asla ne tiksinme ne mide bulantısı oldu hep canım istedi hala daha istiyor ama ben içmiyorum bebeğim daha önemli çünkü bırakamıyorum diyenleri de anlayamıyorum çok üzücü