Mebus Kızlar 17 haftalık oldum ama iki gündür karnımın sol tarafında ağrı var alt ve üst boydan boya ağrı acı var ama sadece sol tarafı başına gelen var mı normal birşey midir?
flowerlover Mebus merhaba 17+4 den selamlar… bugün günün yarısını ağrı ile geçirdim sol taraf bel ve kasık bölgesi sinirlerim alt üst oldu resmen… korku endişe kaygı hepsi en ufacık şeyde ortaya çıkıyor.
caglayaman Canım benimde vardı ben bugün gittim doktora normal dedi ama sen yinede bi doktoruna sor ben çok zayıfım bide hiç kilo almadım zayıf insanlarda daha çok sancılı geçiyomuş öyle dedi
Mebus caglayaman sağolun ben 65 kiloyum henüz hiç kilo almadım ama karnım epeyce belirdi gören 6 7 aylık sanıyor. Geriliyor mu acaba diye düşündüm ama niye sadece sol taraf ondan korktum yani
Mebus Acemi_anne yok gaz sancısı değil daha önce bel ağrısı için magnezyum vermişti ama ağrılarım olduğu zaman kullanıyorum dün içmiştim bel kalça ağrısı var diye bugün içmedim. Genellikle 20. Haftadan sonra kullanımı öneriliyormuş
Mebus flowerlover 17+2 benimde karnımın sol tarafı geçince ağrısı bu sefer omurgam ağrımaya başladı sırtım. Karnımız geriliyor herhalde ondan ama artık yatakta dönerken bile karnıma ağrılar giriyor çok yavaş hareket ediyorum yatakta. Bu haftalar hızlı büyüme evresi mi acaba