HilalYlmz GamzeeAlii ilkinde 17.haftada hissetmiştim şimdi 15 olduk sadece çok hafif bi pıt hissettim iki kere o kadar 😀
Eliff60 Minikperi nasıl oluyor yani bende 18 haftaligim acaba biseu oluyorda ben mi anlamiyorum acaba diyorum
sunshine_ GamzeeAlii 19+6 bazen hissediyor gibiyim elimi koyduğumda ama net Bi hareket tam hissedemedim
LavinsMom GamzeeAlii 19 da basladi arada bi pit pit gibi. emin degildim bagirsakmi yoksa bebek mi diye. Ama simdi baya bi vuruyor 😄
Deletedmom_85 İlk bebeğim 🧸 15 de belli belirsiz hissettim. 16 da daha belirgindi 1 2 kere sadece yokladı. 17 ye giriş yaptığımız gün maşallah bi başladı her gün ,gün içinde çok sık hareket ediyor artık bebeğim. şimdi 18 haftanın sonlarına yaklaşık ツ
Sevgiongun GamzeeAlii İlk gebeliğim 17 haftalık arada bi kıpırdanma hissediyorum ama emin değilim doktorumda henüz erken olduğunu 20. Haftada net hissedeceğimi söylüyor🙂
Eylul06_ 18 haftada ilk gebeliğm bu benim ve neden hala hissetmedim derken tam 18 de kucuk bir tekme hissettik çok icerden ve o kadar güzel bir his ki Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar 🙈🥰🫂
Baharinely Nihtz yanlız değişmişim 23 +2 de hissettim artık sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım ne kadar erken hissetmiş herkes 🥹
Nihtz Baharinely ben de öyle, sürekli çevreme soruyodum çok korkmuştum. Belki de daha önce hissettik de tam olarak anlayamadık 🤷🏻♀️