mervesvr6 Gittiğim doktorun biri yürüyüş yapmamı önermişti, diğeri bebek ne zaman isterse o zaman döner dedi. Kaçıncı haftadasınız?
SevgiUlucay mervesvr6 daha 30 dayım çok erken dönmesi için ama doktorum da pek dönecek gibi değil suyun fazla o yüzden de donmeyebilir demisti
Mine9166 SevgiUlucay suyum benimde fazlaydı fazla olduğu için daha çok dönüyor emin olun benim 35 e kadar tersti 35 de döndü 38 de tekrar ters döndü 39 de baş aşağı pozisyon aldı. Artık dönmez dedi doktor ins donmez🙏
mervesvr6 SevgiUlucay %95’i 36.haftaya kadar dönüyormuş bence stres yapmayın, benimki de 27+4 henüz dönmedi umarım çok bekletmezler 🌸
SevgiUlucay Mine9166 ya sizinde mi fazlaydı. Benim doktorum sürekli erken doğum riskim olduğunu falan söylüyor diyet yapmıyorum ama aşırı dikkat ediyorum özellikle meyvelere. Siz nasildiniz erken olur gibi seyelr duydunuz mu
Mine9166 SevgiUlucay banada erken doğum olabilir dediler ben çok dikkat edemedim neredeyse 40. Haftaya geldim gelen giden yok
Mine9166 Slc onu bilmiyorum detaylidan beri fazla hatta doktor geçen şelale gibi diye espri falan yaptı ama miktarını bilmiyorum.
Asel-2023 Suyum fazla 33 üncü haftada çoğaldı daha önce yoktu 29 baş asagiydi 34 de kafasını yukarı almış 😓 döner dedi doktor ama hiç dayanacak gücüm kalmadı karnım tas gibi ya sabır çekiyorum sadece
SevgiUlucay Asel-2023 benimde suyum fazla olduğu için yemeği ya da akşam meyve yemeği biraz kaçırıyim aşırı şişkinlik oluyor 🥺 hep dikkat ediyorum yediklerime. Beyaz ünlü hiçbir şey yemiyorum ekmek tak buğday yiyorum 🥺
Asel-2023 SevgiUlucay bende dikkat ediyorum biraz şekerim yüksek çıkıyor ama böylede valla doymuyorum yaaa 🤣