Aden-Lina Doğumuma az kaldı ama internet kafamıda karıstırdı sizlere sormak istedim lohusa pedi mi mesane pedimi almalıyım ? Kullandıysanız hangi markayı önerirsiniz? Sezeryan doğum yapıcam şimdiden teşekkürler :)
Eesmaaanur Aden-Lina Ben depend almıştım. İcinde kac tane vardi hatırlamıyorum ama bana bir paket yetmişti. 4 yıl oldu net hatırlayamıyorum.
balevlatlarim3535 Aden-Lina ilk doğumumda depend almıştım. Sezeryan oldum 1 paket yetti kanamam azaldığı için normal gece pedine geçtim. Çok rahat etmiştim. Sızdırma kayma dikişte acı falan yapmadı. Yandan yırtarak çıkartılıyor zaten. Bu gebeliğim de de yine depend tercih ettim.
Bsr_0 Aden-Lina ben ilk günler kanama cok olduğu için depend alicam bir paket sonrasında kullanmak için de e bebekten lohusa pedi aldım bir paket o da bitince normal pede geçerim o zamana kadar kanama da azalmış olur zaten diye düşünüyorum
KuzeyinAnnesi10 Aden-Lina depend aldım kotex den de ped aldım ultra emici gece lohusa pedi almadım farklı oluyor mu bilmiyorum 🤷🏽♂️
TgbHmz Aden-Lina Ben depend aldım 1 tane kullanabildim hastanede kendi hasta bezlerinden verdiler daha rahattı😊