Öncelikle herkese merhaba.Kötü bir tecrübe ama belki bir başkasının aynı şeyi yaşamasını önlerim diye yazmak istedim.Doğumdan 3 ay önce rahim ağzı kısalığı sebebiyle işi bıraktım.Doğumdan bir buçuk ay önce yüksek tansiyon çıktı ve yine doğumdan 20 gün önce de hareketim tamamen kısıtlandı artık yürümeyi bırakın yatakta bile dönemez duruma geldim.Doktorum bunların hepsini normal buldu.Doğumdan sonra geçeceğini söyledi.8 Eylülde canım oğlumla kavuştuk.Tansiyon sebebiyle biraz küçük doğdu ama küveze girmedi çok şükür.Doğumdan sonra tansiyonum daha da yükseldi hatta 3. Gün lavaboya gidebilmek için eve ambulans çağırıp kas gevşetici vurdurduk o derece kötüydüm.4. Gün yarada kokulu bir akıntı vardı doktora her gün sorduk kiloma bağladı normal dedi.8. Gün dikişin açıldığını farketti eşim pansuman yaparken hastaneye gittik.Enfeksiyon çok ciddi boyutlara ulaşmış acilen ameliyata alındım.Belki bir gün daha geç gitsem hayatta olmayabilirmişim.1 hafta hastanede kaldım yaram hala açık.Belki bir buçuk ay sürebilir dediler iyileşmesi.Lütfen en ufak bir değişikliği bile normal karşılamayın.Doktorunuz normalleştiriyorsa başka bir hekime görünün.🙏🏻 Herkese sağlıkla kavuşmalar nasip olsun