Makbul Doktora gittim kese arkasında bir kese daha gördük bir tane kalp atışı duyduk ama ikiz mi değil mi tam belli değil çok merak ediyorum acaba ikiz midir
gamzecgr Makbul benim de ilk acilde tek keseydi 5 gün sonra kendi doktoruma gittim ikinci kese gelişmişti olabilir yani ❤️
seymasbal Makbul bizim de öyle oldu 1 hafta sonra gördük ikinci keseyi ☺️ Süpriz oldu bizede saklanmış dedi doktor
tugbadurmaz34 Taze bu bahsettiğim olay ilk gebeliğimde olmuştu kaybettik maalesef ama şu an yeniden hamileyim o yüzden sordum başıma gelmişti çünkü hafta önemli kaçıncı hafta
Gmz9gm seymasbal bende iki keseyi gördüm ama birinde bebek var birisinde yoktu haftaya gidicem inşallah vardır
seymasbal Taze bizim ailede 3üzde var benim yengemin 7. Ayında 3. Gözükmüş ben bir şok yaşadım tabi doktor ikiz diyince ama korkmadım da değil bende de öyle olacak diye 😁
seymasbal Nazlii_ valla yeni değil teknoloji o kadar gelişmiş değildi o zaman galiba yani bana da tuaf geldi duyduğumda o kadar bebeğin herşeyini görüyoruz ultrasonda 😂 valla fotoğrafdan gördm öyle aşırı kilosuda yokmuş