Hilalcikkk Arkadaşlar merhaba 23. haftadayım kolum sırtım sanki spor yapmışım hamlanmış gibi ağırıyor tüm gece uyuyamadım böyle olan var mı
Mlsabra Hilalcikkk maalesef ben bulamadım ama takviye alınması gerektiğini düşünüyorum onu da denemedim
zeynebinannesi28 Bende oyleyim koltuktan kalkınca 3 adım sakat gibiyim sonra düzeliyorum her yerim ağrıyor. 20. Hafta. Dr magnezyum verdi sanki faydası olsu gibi
Acemi_anne zeynebinannesi28 2 haftadir iciyorum magnezyumu banamisin demiyor sadece huzursuz bacagimin krizini kesiyor doguma gidecek kadinlar gibi yuruyorum sag tarafimda uyusam biraz bence iyi gelecek ama korkudan sagima donup yatamiyorum ki
zeynebinannesi28 Dr söyledi Sağ sol yatmak farketmiyormuş. Sırt üstü ve yüz üstü yatmamak lazımmış. Bebek bi şekilde alacağını alıyormuş. Sola yatmaktan solum çürüdü artık takmıyorum nasıl rahatsam oyle yatıyorum.
Acemi_anne zeynebinannesi28 ayyy gercekten mi benimde solum curuduuuu saga yatsam belki uyuyacagim ama sola yatacsgim diye inan sabahlara kadar uyanigim belki 1 2 saat siziyorum bogusmada
zeynebinannesi28 Acemi_anne sende bu sorununu mutlaka dokturunla görüş güzel bi tavsiyesi olacaktır. Benimki bana sorun yok dedi
Acemi_anne zeynebinannesi28 2sinde kontrolum var ölçum filan yapilacak o zaman gittigimde sorayim bakalim ne diyecek
zeynebinannesi28 Acemi_anne bizim ki herseyi gösteriyor valla utanma arlanma yok 11 hafta belliydi cinsiyetide😀😀