gakkoyengee Evet kızlar 1 haftadır sancılarım var bugün tekrar gittim acile sancılarım 60lara dayandı 40-60 arası açılmayı nasıl hızlandırabilirim önerilere açığımm 36+1
Mavigozunannesi gakkoyengee haftan güzelmiş yürüyüş yap adacayi iç eğil kalk kontrollü şekilde bol bol hareket ilişki te tetikler ben 31.haftada 1 cm açık erken olduğu için ciger geliştirici vuruldum bende gelirim inşallah 36 ya
cokkasmabeabi gakkoyengee plates topu varsa eğer sancı yokken sağa sola gitmek varken de topta zıplamak açılmayı hızlandırıyormus ebe bana öyle söyledi. Tabi ben yemişim suniyi ancak topta ağlayacak vaziyette oturabildim😂😂 bir de sancı geldikçe nefes al ver yapıp az az ikindim acilmam çabuk olmuştu belki etkilidir ikinmak
Minimalite gakkoyengee squat. Sancı gelince pilates topunda zıplamak. Bol bol ılık duş. Tarçınlı su. Ve ilişkide dışarıya değil içeriye… yapması gerekiyor eşinizin… doktorum ilkinde önermişti
Taze Mavigozunannesi bnde 32 haftamdayim şuan hastanede yatiyrm 1 cm acilmm var ciğer geliştirici vuruldu acaba doğumu çok erteler mi bir bilginiz var mı
cokkasmabeabi Taze ciğer geliştirici ile doğum ertelenmez sadece doğum olursa bebegin ciğerleri gelişsin kuveze girmesin diye vurulur
Mavigozunannesi Taze sancida var heralde hastanede yattığına göre ciger geliştirici bebek erken doğarsa ciğerleri gelişsin diyedir progestoron falan sanci kesici verirler sana o keser sanciyi
MerveTeyze Taze beni de 32+1 de yatışa aldılar sancılarım 20 dak 5 tane 60 -80 di ciğer geliştirici serumlar ve nidicard başladılar Şu an şükür 35. Haftaya girdik yarın 35+1 de kontrol var muhtemelen yine sancı çakacak öyle böyle 37. Haftayı görürüz inşallah
Elisaninannesi23 cokkasmabeabi bende yüksek ihtimal suni alacağım nasıl bir süreçti acaba çok korkuyorum nedense 🥺
Taze Jsjs bn çoğul gebelikler geçiriyorum bebekler karnimda toplanıp canımı yakiyor ve vajinal bölgemde iğne batması gibi ağrım oluyor
Jsjs @"Elitopatra25 daha haftaniz var ben çok yürüyüş yapıyorum 28. Haftadan itibaren bol bol yürüyüş yap dedi doktorum birde günde 5 tane hurma ye dedi
cokkasmabeabi Elisaninannesi23 benim 5 cm acilmam vardı suni aldığımda 2 saatte doğum yaptım. Tabi 3.gebelik olduğu için de doğum hızlı olur demişlerdi zaten. İlk doz iyiydi ama ikinci doz sıkıntı geldi. Dayanması zor biraz ama geçiyor 😬