SenaaaNurrrr Merhaba arkadaşlar kapı süsü yapan bir sayfa arıyorum Instagramda çok pahalı ve güvenemiyorum Trendyolda da güzel bulamadım önerebileceginiz bir sayfa var mı?
Sinemgndg SenaaaNurrrr arser_group ta yaptırcam hem fiyat olarak iyi hem sadece şıkır şıkır değil sayfaya bakabilirsiniz
Erkekannesiiii SenaaaNurrrr Hepsiburadan grafiker anneden sipars verdim sade güzel ve uygun geldi bana
TgbHmz SenaaaNurrrr Bende internete güvenemediğim için dolap uygulamasından yaptırdım çokta güzel geldi😊
Burcumommm SenaaaNurrrr 
Fly0792 Ben instagramdan Mori atölyeye yaptırdım. Uygun fiyatlı değil ama güvenilir. Çok memnun kaldım.
Semakeskinn Fly0792 merhaba ben de oradan yaptırmak istiyorum da ne kadar gibi bi fiyata geldi acaba 🌸
Dfnn58 Merhaba bende yeni katıldım yeni hamileliğim internette kendi sayfalarım var bebeklere özel Emzikzinciri_ orjınal sayfam Kapisüsü_1 Instagram sayfalar eğer isterseniz yardımcı olurum bayanlar
AryaElif Sevgipolat merhaba eğer düşünürseniz areldesigner instagram sayfamdan yardımcı olmak isterim💖 Yeni girişimciyim, hem hamile hem 2 yaşında kızımla elimden geleni yapıyorum istediğin her modelde🙏🏻🍀
AryaElif SenaaaNurrrr SenaaaNurrrr merhaba eğer düşünürseniz areldesigner instagram sayfamdan yardımcı olmak isterim💖 Yeni girişimciyim, hem hamile hem 2 yaşında kızımla elimden geleni yapıyorum istediğin her modelde🙏🏻🍀