Benımde cok oluyordu suan 23+3 deyim ne cektım vallaha her hafta acıle gıdıp sureklı fıtıl kullanmaktan cok fazla gelıyordu mantarmıs her seferınde su mu acaba diye korku ıcındeydım şekerden şüphelendi doktor erken yapalım seker yuklemesi dedi 24. Haftada gıdıcem bakalım ne zaman yapalım dıycek bide cok su Tuketın ben gunde 3 litre ıcıyorum cok sık idrara cıkıyorum ama olsun mantarı yasamaktansa bazen suyu azalttım mı tekrar baslıyor sarı lekeler olmaya hafıf ıslaklık bende hemen travazol suruyorum ınce tabaka halinde ıce gelmıcek sekılde oda cok ıyı gelıyor travazol krem 3 aydan sonra bi riskiniz yoksa kullanabilirsiniz tamam ya bu sefer gectı dıyıp bıten bısey degıl cıdden ınsana cok sey dusunduruyor doguma kadar surer kardesım de aynıydı dogumdan sonra gectı onunda yınede idrar testi verın baksınlar pedde cidden zararlı normal hayatınızda bıle kullanmayın ütülü ve pamuklu iç çamaşırı tercih edin oda baya rahatlatır sızı ❤️ bende bu gıttım de idrar testi vercem uzun zamandır vermiyorum yınede arada boyle bakılmasında fayda var suyun ıyı dıyorlar ama annelik işte düşünüyor insan 🙈 bu arada travazol kullanırken 3 4 gunu gecmıcek sekılde kullanın zaten cok faydasını gorursunuz kalıntı halinde akıntınız varsa hele baya fayda etti bana benım oyleydı yeşil gıbıydı doktor bebege zarar olmaz ama biz akıntı olsun istemeyız ama sende cok fazla dedı gunde 10 tane iç çamaşırı degıstırmek cok feciydi 🤦🏻♀️