Nisanrrerdag Kızlar nisanın gelmesı nasıl anlasılır bugun parca parca ete bnzer mukus gıbı beyaz akıntım var acaba nısan mı
Melike_sevgi Nisanrrerdag nişan illa kırmızı kan olacak diye bişey yokmuş sarı pembe kahverengi kırmızı mukuslu bir yapı bunların hepsi nişan kabul ediliyor öyle okumuştum
Rabiaeso Nisanrrerdag karşim senin doğum yakin kaç haftaliksin dün suyun geldi bugün nişan adım adım izliyorum seni heyecanla dogurmani bekliyorum😅😽🙏
Shebaby Nisanrrerdag mukuslu yapısı var diyosun ve parça parça dediğine göre nişan tatlım o haftanı bilmiyorum ama doğumun yakında nişandır yani o
ilkmommylikheyecani Nisanrrerdag kaçıncı haftadasın? Ben 33. Haftadayım 4 gündür bende görüyorum ama nstde ise bisey çıkmıyor anlamadım
Rabiaeso Nisanrrerdag evet vajinal doğumu tetikliyormus çatı muayenesi yakındır bence senin dogurman inşallah kolayca hayırlıca gelsin
Nisanrrerdag ilkmommylikheyecani bn 39 haftalıgım bnde acaba dun catı muayenesı oldum ondanmı oldu. Dıyorum
sila_42yigit Nisanrrerdag canım benimki çok ama çok açık pembe gelmişti illa kırmızı olcaj değil nisanın geldiği zaman bi süre sonra sancilarin başlar zaten
Lavina Nisanrrerdag benim hep sümüksü beyaz kırmızıya karışık akıntım geldi 3 doğumumda bildiğimiz et parçaları geldi kanama karışık doktor bazen nişan böyle gelebir nişanın gelmiş dedi