ilkheyecanim96 LavinsMom 1 kızım var 🥰 hayırlısı olsun inşallah burda 2.kez kız diyen kişisiniz bakalım öğrenince tutacak mı merak ediyorum
LavinsMom ilkheyecanim96 hayir cin degil. Matematiksel bisey verilen rakamdan anne yasini bide mayalanma tarihini ayini yani cikip toplama ile. Cin takvimi beni kiz gosteriyordu hep. Ama bu takvimle erkek ve bebegimde erkek
LavinsMom ilkheyecanim96 dogruluk paylari vardir bu hesaplamalarin ama yanilmada ola bilir illaki. Bende kuzenimde falan hamile olanlarda denedik hep dogru cikti. Bi doktor sitesinde paylasmisti bu islemi ordan deneyip bakmistik
ilkheyecanim96 LavinsMom batıl tabi 😊 bende inanmıyorum kızımda herşey erkek gösteriyordu karın şeklim bile yani herkes oplum olcak dedi bilemediler
aslininbebegi22 LavinsMom bana da bakabilir misiniz 🥰 Doğum tarihim: 17.03.1994 Son adet tarihim: 27.07.2023 Hamile kaldığım gün net olarak 11.08.2023
Elizberen LavinsMom 05.05.1992 Son adet 27 Temmuz 2023 8 haftalık ultrason canım banada bakarmısın 🙏❤️🥰
Cana_ Sankus aynen banada kız diyende var erkekte ama çoğunluk kız fakat bnm 3 kızım var ve hepsinin kesesi küçük ve yuvarlaktı birde şimdikine bakın
fundamuammer bana da bakar mısınız daha 7+2 ama keseden tahmin olur mu 10.06.1997 son adet 02.08.2023 iki kızım var acaba bunun cinsiyeti nedir çok merak ediyorum
LavinsMom Kuzeyguney kiz gosteriyor. Ama yani emin olamayiz bunlara kimdese dogru kimdese yanlis cikabilir 🫶 sadece eglence gibi dusunelim lutfen 🤭