Eminesentepe1 İlk oğlumda herşey gayet sırasıyla gitti ama 2. De farklı 2 gün önce bel ağrısı ve Rahime doğru sancı ağrır var ama düzensiz çıkıyor nstde 2 cm açılma varmış sizce böyle bir süreçle karşılaşan var mı nasıl ilerliyor ne yapmam gerekir
546 Eminesentepe1 bazen ne yaparsan yap sancı sıklaşmaz ben 40+4 deyim ağrım var ama sancılar sıklaşmadığı için bekliyorum
Papatya_kokuyo5 Eminesentepe1 sana tavsıyem çık 1 kilometre yürü tempolu şekilde sonra hastaneye git açılman 3 katı olmuştur
Eminesentepe1 546 evet aslında zamanı da var ama daha önce hiç yaşancı sancı da yaşamadım nasıl ilerlicek belki bir fikir verem olur diye yazayım dedim. Sizin baya olmuş ama açılma falan var mı
546 Eminesentepe1 Hayır bi açılmada yok suni sancı alacağım sanırım böyle giderse yarın kontrole gidicem bana da dua edın kızlar
Papatya_kokuyo5 Eminesentepe1 bide kaldırım yürüyüşü var onu yap etraftakiler seni deli sanabilir ama olsun😂😂
Papatya_kokuyo5 Eminesentepe1 bende başlıyacam düzenli bir şekilde yapmaya artk bilen zaten bilir niye yaptıgımızı 😂😂