Sirine06 Kızlar 5 haftadayız kalmadan önce acı biber turşusunu çok yerdim şimdi de istiyorum sizce yesem mi
Azraa33 Sirine06 yani ne gibi sorun oluyor ki yemiyorsunuz ben avı çok severim 3. Hamileliğim hep yedim hamilelik başımdan sonuna kadar
_brcu88_ Sirine06 niye yeme diyorlar yoksa çocuk zehirlenir mi diyorlar 😁ben yiyorum hamileliğimin başından beri 5 gün sonra doğumum var ..
gamzecgr Sirine06 hiç bişi olmaz ben yiyorum hamilelik başından beri bebeğe bı zararı yok acı biberin mide hassassa dokunur diye yemeyin derler genelde
Hayalgokce Doktor da bana cok acı seyler yeme dedi gebeligin basindayken sebebini de sormadim ama yiyorum valla arada
myangelson Sirine06 midenden dolayı demiş olabilirler onun dışında abartilmadigi sürece bir sıkıntı olmaz bence. Benim doktor baharatlı, acı, yağlı, hamurisini çok abartmadan yiyebilirsin demişti
Ela_nur19 Sirine06 bebeğe Bir zararı olmuyor ben de çok yedim ama sonrasında mide yanması açısından zor oluyor ayrıca hamileliğiniz daha yeni oldugu için kabızlık sorunu yaşarsanız kötü oluyor
hilalaktascelik Sirine06 Ben de hamileliğimin başından beri bol bol acılı şeyler ve biber turşusu yedim. Eşim çocuk doğar doğmaz Adana dürüm isteyecek senin yüzünden diyor
palperol Sirine06 hamılelıgım cıgkofte ve acı bıberle geçtı noluyomuş yıyınce cok da mis ,anne canı çeken her şeyı uygun mıktarda yıyebılır bence . Canımı cektırdınız😂😅
Sirine06 Korkuttular ya çok seviyorum bende zaten midem suanda da yanıyor yesem nolur ki diyorum ama kararsızım🤭😂