Ferzane Rahmimi geriyorlar gibi ağrım var. Pek iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum aşırı dikkat ediyorum da.. Kanamam yok .. Bu şekilde gerilmesi normal mi ?
myangelson Ferzane bebek büyüdükçe rahim de büyüyor bağları falan geriliyor. Kanama, lekelenme veya çok şiddetli ağrı, sancı yapmadığı sürece bir sorun olmaz demişti doktorum 😊
Hatice--- Ferzane 11+3 bende de başladı Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek ama normal diye düşünüyorum rahim büyüdüğü için
aysenuurr11 Ferzane kanama cok siddetli agri sanci yoksa normal ben 31+3 oldum hala ara ara sancim oluyor rahim büyuyor bbebek buyuyor normal deniliyor
gamzecgr Ferzane hafta hafta gelişim oluyor ya o yüzden bı süre sonra daha aralıklı olucak 2-3 haftada bir gibi
Ferzane myangelson şükür geçti ağrım. Bi an fena vuruyor hafta icinde de ara sıra 5 dk olup geçiyordu. Teşekkür ederim♥️
Ferzane Hatice--- 3 gün gün aramızda.. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli haberler almayı nasip etsin. Benim de 2 ekimde test var Rabbim güzel haberler aldirsin♥️♥️😊