User22 Kaç parçadan oluşmalı Şuan bi 5 li Bide Full set hastane çıkışı var İsimlide yaptırmak istiyorum İsimli hastane çıkışı hemşireye verilir mi ? Hangi parçalardan oluşmalı
minikmucizeemaak User22 Çantama hemşireye verilecek olarak isimliyi koydum. İçine alt üst takım, şapka, zıbın, ekstra yeni doğanda giydirilen zıbın tarzı uzun kollu ince bir şey var ya onu, çorap, bir adet bez ekledim
2kucukbebis User22 Ben isimli hastane çıkışı yaptırmıştım onu verdim hemşireye. İç gömlek, nakışlı alt üst takım, eldiven, şapka, battaniye ve bez koydum yeterli oldu. 😊
Mevlude_Sahin User22 Hemşire için babası beşiktaşlı hastane çıkış almıştı. Zıbın, alt üst takım. Eldiven sapka bende ekstradan çorap battaniye ve bez koymuştum. Giydirip getirdiler. Eğer isimli düşünüyorsanız ertesi gün için ya da bir kaç saat sonda giydirmenizi öneririm. Bebek kusar kan alınır leke olur vs.
asilinannesi_ User22 ilk vereceğiniz takımı özel yaptırdığınız olmasın diyorlar ilk doğduğunda topuğundan kan aldıkları için kirlenmesin diye, isimli özel yaptırdıysanız daha sonra giydirin diyorlar
Zeyneb_mihrap76 İlk olarak sallamaydın bilet vereceğim sanırım bebeği çok düzgün temizleyip vermiyorlarmış burada öyle okudum o güzelkoyafetlere kan leke gibi şeyler değiyormuş bebek odaya gelip ben toparlandıkça sonra biz güzel silip giydireceğiz inşallah
palperol User22 isimli değil de fotoğraf çekımı ıcın bız bısey aldık o tür şeylerı sonr gıydırın dedıklerı ıcın 12 lı hastane cıkışını koydum ben cok basit bır model. Bir de bazı hemsıreler bezlerın cırt cırtlarını kopartabılıyomuş oyle duymuştum ondan 2 bez koydum😅