NURGUL97 Kızlarr bebişin ilk hareketlerini hissettiniz mi? Hamileliğiniz nasıl geçiyor? Hadi biraz pazar sohbeti🌸🌸🌸
Elif_111 NURGUL97 ufak kıpırtılar hissediyorum sanki nabız atar gibi bazen o nabız gibi atan his kayıp gidiyor gibi oluyor
Sdyyld NURGUL97 bende 18+1im 1 haftadır arada hissediyordum ama 2 gündür daha da netleşti cok şükür bu günlerimize 🤲🏻🥰
sunshine_ NURGUL97 19+5 oldum halen net hissedemedim bende endişeliyim elimi koyduğumda hareket ettiğini hissediyorum ama bazen yanılıyor muyum diyorum
NURGUL97 Elif_111 benim de aynı ya canım 1-2 saniye sanki nabız atar gibi oluyor😁 Herhalde onun hareketidir diyorum🙏🏻🌺
Tinii_minii_mom Bende 18+6 im tam 17. Haftamda hissettim baya baloncuklar patladı. Sonra sadece sabaha doğru uyurken hissediyorum. Nerdeyse iki haftadır hissedemiyorum
NURGUL97 sunshine_ ben de tedirgin oluyorum aslında canım, nabız atar gibi hissediyorum bazen ama çok kısa süreli 1-2 saniye felan. Acaba onun hareketleri mi anlayamıyorum daha
Tinii_minii_mom NURGUL97 bende bazen bir saniyelik nabız atışı hissediyorum hiç hareket mi emin olamadım ya bazen diyorum kalbimin atışı mı ya da başka yerimin nabzı atıyorda hareket mi sanıyorum diyorummhep