ebrarmom08 Kızlar ilkte benim 20. Haftada felan tam belli oluyordu. Ondan sonrada çok hızlı büyüdü zaten 2. De göbek daha önce büyüyormuş öylemi sizin kaçıncı haftada çıktı karnınız 😄
HilalYlmz ebrarmom08 evet evet bende 15 haftalığım gören hamile diyebilir yani ama ilki öyle değildi 😂
Karanfill ebrarmom08 evet benim ilk gebelikte çok sonradan belli olmaya başlamıştı nerdeyse 30. Haftaları bulmuştu belli olması bu da 23 haftalıgim daha erken belli oldu
Kukulikukuli12 ebrarmom08 evet bende 2.ye hamileyim. İlkinde 41 haftada 6 kg almıştım 6.aydan sonra anca bellı olmaya baslamıştı. Bunda 4.ayda basladı büyümeye 🤭 29 haftaya giricez yarın 🤭
Feri123 ebrarmom08 ilkinde 3. Ayda çıkmaya başladı. 2. de şuan 5 aylık hamileyim hamile olduğumu bile anlamiyorlar yavaş kilo aldığımdan sanırım
Dodomom ebrarmom08 şuan 12 haftalik hamileyim gobiş az var çünkü 3 çocuğum bu birde kendi göbeğim da var tabiki . İlk çocuğumda 6 aylikta çıkmıştı
ebrarmom08 momqq bende 8+4 ı’m karnımda şişkinlik var 😄 mercimek kadar şeyin bu kadar büyümesi imkanı yok ama
momqq ebrarmom08 aynennnn yaa ne alaka ben de öğrendiğim de bi anda çıktı şişkinlik dedim gaz da vardı geçer dedm ama gaz geçti o geçmedi 😁
Raziyenurx ebrarmom08 benim ilkindede ikincidede 20 haftalıkken çıktı belirgin olarak ama zayıfım ben
Merve2016 Valla 3. Gebeliğim 8 aylık oldum ama 5 aylık gibi göbeğim diğer ikisinde de büyümedi çok öyle hiç ayağımı görememe bardak koyma falan şeylerini yaşayamadım