Minnakmini Mavipanda hiç bir fikrim yok henüz yeni olduğumuz için fiyat sormadık bir de 2024 denk gelecek doğum hayırlısıyla o yüzden fiyat vermeyebilir şuan
Mavipanda Minnakmini benimde marta denk geliyo bağlar hastanesinde 10 binmiş doğum ücreti özgür beyin klinik olduğu için daha fazla olabilir diye düşündüm malum ekonomik şartlar pek el bermuio bu kadar ücret ödemeye
Melekveprensi Seherzge Mehmet İrfan Külahçıoğlu nu öneririm sorduğunuz her soruya içinizi rahatlatacak cevaplar alırsınız ve en önemlisi her an ulaşabilirsiniz saat kaç olursa olsun kafanıza takılan tüm sorulara cevaplıyor riskli gördüğü bir şey olursa direk muayene için çağırıyor
Asel2147 Gizemd-01 soru sorulunca cevap veriyor ama kadarr yoğun ki sürekli koşturma içinde toplamda 10 dakika kalmadım düşünün daha önce gdien arkadaşım bana 20 dakika içeride kaldığını doktorun çok geniş açıklama yaparak konuştuğunu dile getirdi. Sanırım benim şanssızlığım çok yoğun gününe denk geldim
Gizemd-01 Asel2147 bende doktor değiştirip uğur hocaya geçmeyi düşünüyorum. Yine aynı hastaneden bi doktora gidiyorum şuan da yani sormadan hiçbişe söylemiyor. Sorunca da detaylı açıklamıyor riskli gebeyim bişe bildiğim yok
Hazniyee Asel2147 hayır canım senın sansızlıgın degil genel olarak oyle ilk gebeliğimde gıttım ıyı bı doktor dıye ama ınsanın yuzune bıle bakmıyo paso o odadan bu odaya gecıyor konusmuyor etkıyo kontrolü 3-5 dk suruyor verdıgım para cok uzulmustum adam sadece tup bebek odaklı hastalarına ozen gosterıyo normal gebelere pek ılgı gostermıyo olay bu
Asel2147 Gizemd-01 Ben tavsiye etmiyorum memnun kalmadım canım tüp bebek hastaları çok yoğun onlarla asıl ilgileniyor
Asel2147 Hazniyee çok doğru diyorsun ben bir anlam vermedim o odadanno odaya gidip gelmesini hayır okadar yoğunsan hasta alma
_7044_ Merhaba kızlar, Ali hoca çok iyi bir doktordu ama 28 Eylül de ayrıldı maalesef 🥹sabire hoca da bir arkadaşım sezeryan oldu çok beğendi bende muaneye gittim sevdim hocayı bence deneyin derim..
Gizemd-01 _7044_ bende sabira hocaya gidiyorum . Bugün gittim yeni odaya geçti ali hocanın kullandığı odaya ultrason aleti harikaaa
Gizemd-01 MelikeBulut memorial dicle hastanesi. Muayene ücreti 600 tl ama biz biraz indirimli alıyor olabiliriz siz hastaneyi arayıp sorun sabira hocanın muayene ücretini
Eminegkkya Memorial hastanesinde profesör doktor Mehmet nafi sakar var gebelik takibimden ve sezeryan doğumumdan memnun kaldım
Bugraninannesiii Brglgktrk09 ben özel bağlar hastanesi Hıdır beye gidiyorum. Çok memnunum gerçekten yoğun Bi doktor evet ama telefondan bile sürekli yazıyorum cevapsız bırakmıyor hafta sonu bile. Müsait olduğu günler gel direk bakalım randevu alma kayıt açtırma bile diyor. Muayenesi çok uygun 240 tl doğum fiyatları da baya uygun tavsiye ederim.