Ferzane Limoncicegi- 3 ay öncesinde ne kadar sürer bilmiyorum ama ben 3 ay sonra düşük ve kurtaj oldum 20 gün kanama gördüm lohusa sayildim. 40 da sürerdi ama 20 gün kadar sürebiliyor da. 20 günde sonra 10 gun geçti normal regl tarihine denk gelince bi de öyle 1 hafta regl gördüm..
Limoncicegi- teacher-mom21 kasik agrisi vardı öğrendiğimden itibaren 2 gündür adet sancısı gibi agrilarda oluyordu afedersin lavaboya gittim pembe lekeler geldi ardından kırmızıya döndü acile gittim kese aşağı inmis muhtemelen düşer dedi doktor ki oylede oldu
Yaseminn2345 Benim bir hafta sürmüştü canım. Ağrı değil de kanamam. Sen dinlenmeye çalış, kendini sıcak tut. Moralini de bozma. Sağlıksız gebeliktir. O kadar çok kişinin başına geliyor ki
Limoncicegi- Yaseminn2345 6 haftalikti kürtaj olmadım hastanede azalmaya başlamıştı tekrar artınca danışmak istededim teşekkür ederim
Yaseminn2345 Limoncicegi- benim de 6-7 haftalıktı. Kürtaj olmadıysan mutlaka muayaneye git 15 gün sonra falan. İçeride parça vs kalmış mı baksınlar
Limoncicegi- Yaseminn2345 geçmiş olsun sizede rabbim bir daha yaşatmasın …… bebek gorulmusmuydu bende görülmemişti dusukten sonra doktor cikarken usg baktı kalmamis isleme gerek yok dedi ama sancim oluyor şiddetli değil ama var kanma da var