Dlrm mcansum benim de 20 haftalık ama bir ağrım olmuyor çok şükür belki haftada bir ve ya iki hafif yorgunluklar ve kasılmalar oluyor oda çok nadir
Dlrm mcansum yazar yazmaz olması çok ilginç değil mi ilk kez hareket ederken sağ kasığımda sancı hissettim 😂
mcansum Duyguanneoluyor ben daha yeni başladım battaniye aldım ıste ıclıklerini aldım bi takım aldm smdilik bunlar yawas ywas alacagım martn snnda btms olur
Kvldn Duyguanneoluyor hiç bişey almadım henüz cinsiyeti kesinleşmedi zaten kızım 10 aylık daha tulumlarını kaldırmadan kardeş geliyor kız iste oldugu gibi giyincek :))
mcansum Dlrm bnde de suan oluyor bazen tekme gbi biyerde hareket hissediyorum onda sorun olmuyor ama sankı donuyor bazen ozman agrı yapıyor kasıgıma
Dlrm Duyguanneoluyor bizim hepsini anaannemiz aldı daha bebiş 6 haftalıktı 5 taşınan kadar ki beşiği alındı şimdi herşeyi tam ilk torun olunca durmadı anaannemiz 🤗
Duyguanneoluyor mcansum Z Yaa evet bigün kapı çaldığında bir sürü eşyayla kayınvalidemi kapıda göreceğim günü bekliyorum çok heyecanlıym 😍😍😍
mcansum Duyguanneoluyor yanlıs yazmısım aceleden tam evden cıkıyodum 😂 yani bence bekleme yeni bişeyler almak bakmak bile asırı zevklii ben ılk esyasını kendm almak ıcn cinsiyet öğrenir öğrenmez gidip bsyler aldım mesela ilk ben almıs olayım die
Duyguanneoluyor mcansum ilk zaten ben aldım hamile olduğumu öğrendiğim de pembiş patik zıbın ve tılum almıştım ☺ Rabbim içinde görmeyide nasip etsin inşallah 😍
Fyzanur mcansum İkinci hamileliğim ilkine göre çok geç hareketlerini hissetmeye başladım bir haftadır hareketlerini hissediyorum kızıma göre bu çok farklı kasıklarımda hissediyorum hep sol tarafımda oynuyor 💙