Opheliaxxx Tabii ki bunun bi geçerliliği olmama ihtimali kuvvetli ama bazı senelerde etrafımda bazı cinsiyetlerin daha çok doğduğunu gözlemledim. Bu sene de sanki erkek senesi gibi. Sizin bebişlerin cinsiyetleri ne bakalım çürütecek miyiz bu tezi 😂
Bircanm Opheliaxxx benim doğum 2024 ama 2 eltim 1 komşumun erkekti 1 komşumunda kız erkek senesi gibi 😂
Hzzz Opheliaxxx arkadaşlarımın cevremin hepsi erkek oldu bir benim ki sanirim bizler arada kaynadık 🙂
Deryaaduru Opheliaxxx çoğunluk erkek çevremde 4 kisi. Hamile erkek doktora gittiğimde hamilelere cinsiyet soruyo çoğu erkek diyor
Opheliaxxx Bircanm benim doğumum da 2024 te. Erkek benimki de. En yakın arkadaşım benden 8 hafta ileri onun da erkek. Yeni doğan iki arkadaşımın bebekleri de erkek. Bahçeli evden başka çaremiz kalmadı bir araya gelmemiz için 😂 evi yıkarlar gibime geliyo 😂
Bircanm Opheliaxxx Allah yardımcınız olsun 😅🤣 bizim cintiyetimiz henüz belli değil seninkide erkek diyorlar ama ben hep kız hissediyorum sağlıkla doğsunlarda evi yıksınlar ❤️
Opheliaxxx Youngmotherr yani inanmayım diyorum ama cinsiyet senesi diye bişey var sanırım gerçekten 😄 erkek bebiş isteyenler bu seneyi değerlendirsin Allahın izniyle 😅
Opheliaxxx Deryaaduru inanın benim de öyle çevremde hep erkek bebek duyuyorum bilemiyorum belki de algıda seçicilik 😅
Evremoz Opheliaxxx her sene TÜİK veri şeklinde sayfaya bilgisini düser aslında ,doğum sayısı ölüm sayısı cinsiyete göre doğum vs vs gibi nüfus bilgilerini