deletedmom734 Cemreemine ameliyattan çıktım bende bunları duyduğum için korkuyordum karnım sıfır olmuştu inanmayacaksın belki... boğazı tutarsan öyle güzel verirssinki. Bunlar düşüneceğin son şeyler bile olmasın
Bisaniye deletedmom734 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Emme konusunda tek tavsiyem sabır :) ilk günlerde benim bebiş de aynı şekilde almadı tutmadı çok canım sıkıldı hatta emzirmeyeyim mama vereyim moduna soktu beni ama şimdi koparırcasına yakalıyor şükür. Seninki de öyle olacaktır zaman tanı minişe. Allah ikinize de sağlık versin. Ve evet emzirme yastığı mucizeymiş katılıyorum
deletedmom734 Bisaniye zaten sezeryan yaptım damgalanmışız toplumda bide süt olayında sorun yaşayınca modum düşmedi desem yalan olur iyi anne olamayacqkmıyım psikolojisi mahvediyor insanı
Bisaniye Cemreemine sezaryen doğum yapalı 1 ay oldu no göbek no dikiş ağrısı diyorum size :) hergün 3 4 litre su içiyorsun bi de korse sarınca hemen toparlanıyor korkmayın
Bisaniye deletedmom734 yazmayı unuttum bebiş alana kadar sütünü sağ o sarı süt en faydalısı kaşıkla verirsiniz uykusu var kuzunun sürekli uyumak ister izin verme çenesini yanağını uyar :) ay büyüdüm de tavsiye veriyorum. Gerçekten sadece 30 gün önce ben diyodum aynı şeyleri şimdi akıl verir oldum
deletedmom734 Bisaniye canımsın😊 çok sağol sıkınca damla damla geliyor ağzına bulaştırıyorum kaşığa bile gelmiyor 3 4 damla😔 inşallah bende bu günleri atlatırım
Nwysnp deletedmom734 gözünüzaydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağ salim büyümek nasip etsin.çok sevindim herşeyin bu kadar güzel olmasına maşallah çünkü biliyorum korkuların vardı.bende Doğuma gidiyorum bugün dua edin banada 😊
deletedmom734 Nwysnp gerçektenmi???? Ssezeryanmı sizinde??? Rabbim okunan ezanlar hürmetine yar ve yardımcınız olsun evet...korkuyordum ama ecele fayda etmedi😁 derler ya yine olsa korkarmıyım hayır korkmam diye😁 ben yine korkardım hep korkarım baya korkağım bende ya🙄🙄😁
Arzymn deletedmom734 benimki de öyle yaptı kuzum, ısrarla ve sakince ver ağzına, bıraktıkça enesinin altına dokun meme ağzındayken, sütün var zaten hiç tedirgin olma, ilk günler böyle, biberona karşı savaşın bu senşn 😊
Deletedmom00012 Hayırlı olsun bebisiniz 😊 süt inme olayı herkeste farklı oluyor sanırım. Benim iki gece sonunda güzelce uyuduktan sonra gelmişti. Normal Doğum ve sürekli emdiği halde. Uyumaya çalışın suyunuzu ihmal etmeyin 😊
Mavi20 deletedmom734 hiç bi fikrim yok ama bence süt istediği çoklukta gelmediği için sinirlenip bırakıyor bence pes etme lütfen sinirlensin zamanla alışacaktır diye düşünüyorum 🥺
Bisaniye deletedmom734 geçiyor kuzu o psikoloji merak etme. Yemişim milleti damgasını o ameliyat kolay mı ne büyük risk o iğne falan.
Arzymn deletedmom734 ben sana demedim mi bunu kafana takma diye, cankm zaten ilk 2 gün öle gelecek, süt akmasını bekleme, senin sütün var olması gerektiği kadar, kendinş asla kötü hissetme, bebekler ilk 2-3 gün böyle emecekler artacak tamam mı, non stress😉
Bisaniye deletedmom734 bak benim ilk doğum normaldi süt üç günde geldi. Hemen gelmiş sütün şükür bebiş büyüdükçe artacak. Sen bebeğe alışacaksın. Bebek emmeyi öğrenecek. Sonra benim oğluş gibi memekolik olcak 😂
Nwysnp deletedmom734 evet sezeryan oldum bugün çok şükür minik oğluşumla bakışıyoruz şimdi.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.çok teşekkür ederim canım çok sağol
minigin_annesi deletedmom734 🐧Penguenn😄😄😄İyiki dogurdun iyiki Anne oldun canim benimmm😄Bu arada pijamalari kac pareye satarsin?😁🙈suan nasilsin?agrin sizin varmi canim?kelebegimiz nasil?🤗
deletedmom734 Arzymn yau arzu herkesi kaynanası vik vikler beni anam... benim zamanımda memintolardan oluk oluk süt akardı modunda 🤣😁 sabah beri ağzıma ye süt olsun diye dayamadığı şey kalmadı ama sizin desteklerinizle biraz daha iyi.hissediyorum