Aylin969696 nazelakcay dün çok az bir leke görünce doktoruma gittim dinleyemedim ama kalp atışı varmis çok şükür
Cikcik00 Esraebrarsahin ne yaptınız ben dün özele gidince dış gebelik dedi sonra devlete gittim değil dedi Beta düşmeye başladı yatırdılar eve çıktım bugün beta 0 a düşene kadar kan vermeye devam edicem kendi kendine geçermiş ama içimde bişey kalır mı bilmiyorum
Eminesahin1 mimar_anne bende 5 haftalık hamileyim 22 eylülde beta 195 çıktı 26 eylülde beta 1213 çıktı keseyi göremedi 29 eylülde tekrar çağırdı inşallah bu sefer görür ☺️
Esraebrarsahin Cikcik00 çok geçmiş olsun canm benim beta yükselmişti doktor gebelik var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Bidamla mimar_anne uygulamaya göre bende 4 haftalık hamileyim ama içim huzursuz haftaya tekrar hcg bakılacak hayırlısıyla devam etsin inşallah gebeliğim
Bidamla mimar_anne ilk hcg 70 iki gün snra 139 olmuştu bakalım görebilecekmiyiz keseyi inşallah görelim 🥹😍
Eminesahin1 Bidamla benim Salı günü 1213 beta çıktı göremedi keseyi bugün tekrardan gittim gördü vajinal ultrasonla gördü ama karnından görmek için 5 binlerde olması lazım demişti
mimar_anne Bidamla görürsün inşallah canım değerin gayet iyi ama bir defa daha ver artışa bak mutlaka 🥰