Filiz-kkn04 nisamom_ oluşmadı sorun ne bilmiyorum hidrosalpinks var denildi sol tüpüm alındı alındıktan sonra yine 2 kere geöirdim şimdi genetik test verdik sonucu bekliyoz bakalım nolcak artık çok sıkıldım beklemektem hamile kalıp sonra üzülmekten test bile yapmıyorum artık adetim gecikince çok zor bi süreç
nisamom_ Filiz-kkn04 benimde canım öyle rahim filmi çekildim tüpler kapalı denildi kapalı ameliyahat oldum açıldı açılmadan önce 4 kimyasal bardı açıldıktan sonra yine kimyasal yaşadım bir ay korunduk adet olayım geçsin denicem yine umarım sağlıklı gebelik yakalarız canım 🥺❤️
Eminegksln AsGz2020 geçen sene kurban bayramında kimyasal gebelik geçirdim bu kurban bayramındada hamile olduğumu öğrendim üstünden tam bir sene geçti öyle hamile kaldım ama esimdede sorun vardı oyuzden gecikmiş de olabilir. Çok fazla takıyorsunuz yaşayan çok iyi anlar salarsaniz kendinizi rahat brakirsanz hemn oluyor bnce çok fazla takarsak olmuyor ben çok yaşadım bu durumu
zekpare Bbk88 evet rubella virusu diye geciyor. Nasil bulasti nereden kaptim hic bilmiyorum ancak herhangi bir ates agri vs yasamamistim. Oyle bir sey gecirdigimi bilmiyordum.. ta ki kan tahlilleri yapilip, ortaya cikana kadar
Bbk88 zekpare bana da doktor yapmış kızamıkçık virüsü rubella yazıyor bir sorun uok dedi kan testlerinde biri negatif biri pozitif yazıyor 2 tane rubella testi yapmis
zekpare Bbk88 biri bagisiklik var mi diye digeri de aktif olarak vucutta rubella virusu var mi diye bakiliyor