crazymommy elifsen Nasip artık ben herşeyi kullanayımda sonra şunu yapsaydım acaba olmazmıydı dediğim bişey olmasın 😂 İçimde kalmasın 😂
zumrasmom1 elifsen hamile kalmadan önce ev eşyası alırdım bardak sürahi vs. Hamile kalınca sürekli bebeğe birşeyler aldım. Hala da almaya devam ediyorum sanırım bebek eşyaları beni çok mutlu ediyor 🤭
Minikperi elifsen benim parfüm takıntım var sevdiğimse hemen alıyorum. Marka farketmez. Pahalı olanları harcamaya kıyamıyorum bu ekonomide bi daha alamam 😂
Mercimeek elifsen ben yemek için bütün paramı veriyorum kocamda diyor kadınlar makyaj malzemesi kıyafet çanta alıyor sen niye sadece yemek dedim koğcam ne güzel işte 😂
Hhbnhbnjvv elifsen krop takintim var 😂😂 kroplarin hepsini istiyorum ya😂 hamilelikde pek alamadim😐 Hamilelikte bebis icin artik her sey can oglum🥰♥️🧿
Kahverengi elifsen oyuncak ola bilir çocuktan çok ben seviniyorum ben oynuyorum bizim zamanımızda bu kadar çeşit yoktu şimdi kendimi kaybediyorum😬
Eebb elifsen herseyın ucuzunu almaya bayılırım ama en çok parayı kendime harcamıyorum dışarda eşimle yemek yediğimizde harcıyoruz bır yollara benzıne …..