elifsen Hanımlar en çok ne için para harcıyorsunuz? Takıntılı insanlar görüyorum etrafımda, mesela sevdiği ürünün her çeşidi ve rengini alan. Çanta merakı olan da var tonlarca para harcayan. Sizlerin en çok para harcadığı şeyleri merak ettim…☺️🤔
Matmazelbebi elifsen Giyim, Çamaşır deterjanı, yumuşatıcı param olmasın yine alırım 😂🤣Bu üçü çok önemli çünkü giydiğim şeyi asla geri asmam üstümden çıktıysa direk sepete🤣🤣Aynı pijamayı bile giymem öyle, sabah oldu mu sepete 🙈🙈
1prensesannesi__ elifsen okurken makyaj fircalarimla bakıştik malzemeden cok firca var tam 118 tane 😍😂😂 bayiliyorum fircalarq her seklinden her deseninden aliyorum
Seastar88 🤭1.sırada bebek Kıyafeti diyorum ben de.O kadar güzel şeyler yapıyorlar ki minicik minicik magazayı alası geliyor ınsanın😬2.sırada ise deterjanı,yumusatıcısı ve bez geliyor.Malum erkek bebekler itfaiyecilik oynuyor çisini yaparken😆O yuzden sürekli kıyafet degısıp çamasır yıkıyoruz🤭
Yaprakdokumuseverr elifsen yiyecek 😂 tüm param boğazıma gider. Aylar geçer kıyafet almak aklıma gelmez sadece pazardan pazara güzel çorap görürsem dayanamam 3-5 kaparım