ikotrtn Leyla1993 ben muzlu gofret aş erdim ve ben muzdan ve gofretten nefret ederim eşim şoka girdi duyunca birde ilk 13 hafta balık yiyemedim kokusundan tiskindim
110621 Leyla1993 çoğu yemek kokularından tiksindim evde hiç koku yokken acayip kokular hissedip sinirlendiğim günler olmuş bu ev çok kötü kokuyor diye Ama naftalin kokusuna bayılıyorum böyle yesem yerim saatlerde koklasam koklarım galiba
Hungry Vikis aserdim her iki hamileligimde de doktoruma sordum ağladım artık yemem lazım dedim oda tadımlık dedi ama her gün istiyorum 😞 ve yiyorum bildiginiz 😔
Mervettas Leyla1993 aşerme falan yok bende de hersey her yer kokuyor. Tuvalete giremiyorum kızımın odasına giremiyorum normalde insanlara eşlerinde koku varmış gibi gelir yanına yaklaştırmaz benim kızım kokuyor sanki o kadar üzülüyorum ki 🥲şampuan kokuyor çocuğum ondan bile tiksiniyorum. Deterjan parfüm aklınıza ne gelirse kokuyor ölecegim artık 🤢 yiyecek olarak pek bir şeyden tiksinmiyorum ama sadece çay içemiyorum günde bir demlikten fazla çay içen ben 😣 daha 16.haftadayım yoruldum yemin ederim dayanacak gücüm kalmadı bıktım artık. Bazen insanlar nasıl 6 ve üzeri hatta 3 ve üzerini doğuruyorlarmış diyorum 😣
Leyla1993 Mervettas bende kızım kokuyor gibi geliyor eşime diyorum bu çocuğu dün yikamadimmi ben))Gülüyor bebek o çiçek gibi kokuyor diyo senin hormonlar tavan yapmış)
Filizsz Leyla1993 benimde kızım kokuyo gibi gelmisti hatta esimde oyle kokuyo sanki yankalari bise kokuyi halbuki adam tertemiz çocuk yeni banyidan cikmis deterjan kokusu felakt ti simdi gcti ama
Haceba Leyla1993 benim koku hassasiyetim bulantı zamanlarımda oluyor genelde dördüncü aydan sonra bitiyor yani yumuşatıcı ve deterjan dışında bulantı zamani geçtikten sonra bir şeyden tiksinmedim
Aynurum Leyla1993 Evet gebeliğim sıkıntılı. Bebeğim hayatla bağdaşamayabilir. Olasi bir dogum belirtisinde hemen sezeryana alabilmek icin hastanede tutuyorlar beni
kediliikizz Leyla1993 geçen canım kaşar peynirini bala batırıp yemek istedi öyle ekmeksiz falan 😅 tiksinme gibi değil de tavukla aramız açıldı baya hamileliğin başından beri
Haceba Halilesma kız erkek kız şimdi 4.ye hamileyim daha 6 haftalığım şimdilik bir şeyden tiksinmedim
Halilesma Haceba inşallah da öyle gıdersınız. Bakalım bende ıkı hafta sonra gıdecegım inşallah öğrenirim bakalım