scl birminikannesi 21. Hafraya kadar kız mı biliyodunuz yoksa minnak göstermedi mi o yzden 21. Haftayı beklediniz 😌
Yenidenanne [bilinmeyen] cumartesi 13+1 dim sordum %70 kız dedi zaten içime hep kız doğuyodu babası hala erkek olduğunu idda etsede Hüma kuşum geliyo Allahın izniyle 😁🤰👼🏻
Bernaaa 12+2 de kız olduğunu öğrendik,hala değişmediyse😇😇ikili taramada ense ölçümü sırasında iki kez açtı bacağını gösterdi..tavsiyem kontrollere çikolata yiyip gidin hanımlar...
Irmakgcgn Ben 11 haftaligim doktor cinsiyetini biliyo . Ben ogrenmek istemiyorum. Surpriz olsun istiyorum.
Nurerdgn Semsem ikili teste gore hicbir doktor cinsiyet soylemez canim burda biz bunun bahsini yaptik benim beta hcg 17 ydi bi arkadasimin 12 birinin 14 ucumuzde erkek bebek bekliyoruz beta hcg degeri 50nin ustunde ise kiz olma ihtimali 50nin altinda ise erkek olma ihtimali fazla oluyomus arastirmalara gore ama istisnalar da olabilir senin beta hcg kac cikti ikili tarama da?
Semsem Nurerdgn benim 39 cıktı. Ama doktorum hiç yorum yapmadı. Sadece ikili testte kan alınmadan önce baktıgında ultrasondan bana erkek gibi geldi dedi. Ama şimdi bu tez doğru ise bakalım hayırlısı🤣 gönlümden de yalan değil erkek geçiyor valla😍😍😍
YagmurAnnesi Nurerdgn benim 29 falan doktorumuz kız dedi. Bilmiyorum sonradan cinsiyet degisir mi su an 15. haftadayiz
Nurerdgn Semsem insaallah Allah gonlundekini versin canim valla cogunda tuttu bakalim sende tutacakmi cinsiyetini ne zaman ogrenceksin ogrenince yaz bizede🤗
Nurerdgn YagmurAnnesi canim bilmiyorumki degisirmi ama kizdan erkege donen cok var bide daha 15. Haftadaymissin bilemem ama dedigim gibi olasilik hesaplari benim o dedigim internetten okudugun kesin olmayan bi bilgi yani beta hcg 50nin altinda olup da kiz olan da olabilir net bilimsel veri degil bunlar ha cok kişide tutunca etraftan falanda bizde olabilirmi dedik Allah gonlunuze gore versin❤
ebruligunler 11+4 de çıkıntı var erkek gibi dedi bugün 12+4 olduk kız olabilir çıkıntı yok dedi 😂 sağlıklı olsunda yavrularımız kız olmuş erkek olmuş ufak bi detay bence 🤲🏻😍
ebruligunler Bir de doktorlar bu kadar 11. 12 . Haftalarda nasıl tahmin yürütüyoşar kesinleşince söyleseler daha iyi insanın kafası karışıyo 😊😊