_Betus58_ Merhaba kızlar 16 haftadayız ilk haftadan beri belim çok ağrıyor özellikle akşamları Dr normal dedi ama sizde de aynı şeyi yaşayan varmı
Ilba_34 _Betus58_ bende 24+2yim 20. Haftalarda başladı benim de felaket uyutmuyor kalça kemiklerimi biri ayırıyor sanki hamile yastıklarından aldım onunla en azından rahat uyuyorum gece rahim genişlediği için böyle arılar olabiliyormuş
_Betus58_ Melike_sevgi kusma mide bulantım yok çok şükür ki ama belim sanki kemiklerinden ayrılıyor gibi 😥
Melike_sevgi _Betus58_ 37. Haftam bitmek üzere inan o bel ağrısı hep vardı normalde de aslında benim belim pek iyi değildi hamilelik iyice mahvetti
Melike_sevgi _Betus58_ yani genel anlamda evet vücut o kadar çok değişime uğruyor ki bel yanında hafif kalıyor alışıyorsun en azından
Aylin969696 Bende 5+3 deyim dayanilmayacak kadar bel ağrım var doktor banada normal dedi hatta bel fitigin varsa tetikliyordur dedi ve 3 yıl önce fıtık başlangıcı var demişlerdi sanırım ondan bu kadar ağrı oluyor
_Betus58_ Aylin969696 oo seninde çok yeni benimde özellikle geceleri oluyor rahim genislemesinden kaynaklı demekki şükür bende fıtık yoktu diye biliyorum ama 😐
Aylin969696 _Betus58_ evet daha çok minnacigiz 😊 benim bir önceki gebeliğim dede sadece bel ağrım vardı düşük yapınca büyükler bel ağrısından düşürdün diyip durdu bundada belim agriyinca çok panik oldum sizlerde de bel ağrısı olup 12 haftaları geçenleri görünce içim rahatladi 😊
_Betus58_ Aylin969696 bişey olmaz inşallah rabbim nasip ettikten sonra her şekilde oluyor bnimde ikinci gebeliğim bu arada bir oğlum var buna da erkek dedi Doktor oğlum çok istiyordu erkek kardeşinin olmasını😊
_Betus58_ Aylin969696 ilk hamileligimde benim hiç olmadı bel ağrım son ay haricinde ama bunda resmen yatakta dönerken kemiklerim ayrılıyor sanki birbirinden
Serendipity16 Aylin969696 aynısını yaşadım bende bel ağrım çoktu düşük yaptım şimdide 5 haftalığız yine belim çok ağrıyor korkuyorum bende ama benimde sizin gibi fıtık var normal zamanda da ağrım olurdu benim o yüzden korkmamaya çalışıyorum
Aylin969696 _Betus58_ rabbim bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız icimi rahatlattiniz ,🥰
Aylin969696 Serendipity16 insan bir kere yaşayınca ister istemez panik oluyor inşallah sağ sağlık bebislerimizi kucagimiza alırız