Deletedmom_70 Bacaklarimda kabarcik olup kaşınıyor sirtimin yanlari falan kaşınıyor durmadan 16+7 haftalik hamileyim progestan ilac kullaniyorum Bide d vitamini folik asit omega 3 hepsi icinde olan bi vitamin var demir ilaci kullaniyorum ilaclar yan etkimi yapti acaba????
Ervaa35 Deletedmom_70 bende aynı durumdayım 13+6 yıım aşırı derecede kaşıntım var bacaklarımda sanki sürekli bişey ısırıyo gibi ama yok iki gecedir böyleyim hatta afedersiniz iç çamaşırıyla yatıyorum duş alıyorum şaşırdım napcagımı ama ben progestan kullanmıyorum hormonel olabilir diye düşünüyorum
Miracleee Deletedmom_70 ay bende de var. Sanki bisey ısırıyor da ben farketmiyorum gibi. Sonradan kaşıntı başlıyor. Şuan 6 - 7 tane var öyle bacaklarımda ayak kısımlarında popomun üstünde. Eğer tehlikeli biseyse doktora gidelim bari. Ben geçer sanmıştım birkaç güne
berryy21 Deletedmom_70 benim de 32. Haftamda başladı bu kaşıntı şuan 37 deyim giderek azaldı cildiyeye gittim doktorum onaylı bir kortizonlu krem verdi bir de kantaron yağı ile çay ağacağı yağı kullanıyorum vücudumu cok rahatlattı duşta da sabun olarsk kükürtlü bir sabun kullanıyorum vücuduma lif yapmıyorum. Umarım en kısa sürede geçer bu sene çok kişide böyle duydum hamileliklerinde böyle çok sıcak bir yaza mı denk geldik ondan mı oldu anlamadım
Deletedmom_70 Zehross03 benim tahlillerde bisey cikmadi ben hastanede yattim cok kan alip baktilar bisey gözükmüyor ilaclardan olabilir genede doktora danisicam tabi ilk gebeligim daha 16+7 haftalik
Lavinya1811 Evet bizde 34. Haftaya girdik daha da çoğaldı sanki bişey yemiş gibi yara oluyor daha çok 😓 ilk aylarda bu kadar değildi doktor tüm tahlillerime baktı bişey de çıkmadı kanda, kaşımamaya çalışıyorum
Lavinya1811 Serendipty Araştırdım canım cuma günü kontrolüm vardı doktoruma da gösterdim tahililler ile baktı ama uyuz değil dedi, stresten hormonal dedi 🤷♀️
Deletedmom_70 Miracleee ay yok en iyisi doktora soylemek yoksa kafayi siyirtacak ictigim ilaclardands olabilir belki yada yedigimiz bisey dokunuyo yada gebelikten ben 16+7 haftaligim ilk gebeligim
Miracleee Deletedmom_70 bende 14+4 hastalığım benimde ilk gebeligim. Böyle devam ederse mutlaka bende doktora bildiricem
Deletedmom_70 berryy21 ay hic sevmedigim birsey varsa oda kasinmaktir sinir ediyo beni cok bende doktora bildircem bakalim ictigim ilaçlardanda olabilir belki
berryy21 Ayrıca doktorum demir ilacını da kesti o da azdırıyormus sanırım alerjik olarak kaşıntı yapıyormus yalnızca ağızdan fıs fısla devit-3 içiyorum
Momela Deletedmom_70 bende de olmuştu soğuk buz koyup geçirmiştim ama öyle böyle değildi kan toplaması gibi doktorum demişti ki yine olursa cildiyeye mutlaka git aklınızda olsun