Sumeyyealts Merhaba kullanıp memnun kaldığınız temiz içerikli pişik önleyici ve pişik kremleri önerilerinizi alabilir miyim?
DidemB Sumeyyealts bebek için henüz kullanmadık doğmasını bekliyoruz da 🙈 e bebek’in pişik kremini almıştık geçenlerde büyük kızımın koltuk altları hep pişik olmuştu onu sürdük hem denemiş olalım dedik hemen geçmiş kızarıkları umarım bebekte de faydasını görürürz
Hil7889 Mustela Harika 🤩 doğal diye incia almıştım hızlıca bitsin diye bol bol sürdüm çok kokulu maalesef 😅
Hil7889 Sumeyyealts Anneadayiii__ valla incia kullandım başta iyiydi ama son 2 günde hafif kızartı olunca mustelaya hızlı bi geçiş yaptım hemen düzeldi kızartı. Temiz içerik ikisi de
Hil7889 Anneadayiii__ rica ederimm 💖 instagramda tabipannem var içerik inceliyo ürünlerin ordan bakıyorum bişi almadan tabsiye ederim😌
defneveannesii_ Dalinin pişik kremini almıştım ama hiç faydasını görmedim maalesef, elimdeki bitince sudocrem alıcam
Sumeyyealts defneveannesii_ dalin zaten başlı başına kimyasal içeriği hiç iyi değil de sudocrem de temiz değil diye duydum
8mucizem8 Sumeyyealts kulaktan duyma boş şeyler her şeye kullanıyorum pişiğe de birebir ayrıca saydıklarının aralarında en pahalası ve en kalitelisi sudocream